Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy askere gidiyor! 1990 doğumlu 26 yaşındaki yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy askerlik için traş oldu. Bedelli askerlik yapacak olan Çağatay Ulusoy 21 gün temel eğitim için askere gidecek.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy askere gidiyor! 1990 doğumlu 26 yaşındaki yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy askerlik için traş oldu. Bedelli askerlik yapacak olan Çağatay Ulusoy 21 gün temel eğitim için askere gidecek. Çağatay Ulusoy'un asker tıraşı ile ilgili fotoğraf sosyal medyayı salladı! Çağatay Ulusoy askerliği nerede yapacak? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!


Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy askere gitmeye hazırlanıyor! Son olarak Netflix dizisi Muhafız'da başrol oynayan genç oyuncu askere gitmek için traş oldu. Çağatay Ulusoy'un kuafördeki asker traşı fotoğrafı kısa sürede sosyal medyayı salladı. Çağatay Ulusoy'un asker traşı olduğunu gören hayranları 'En büyük asker bizim asker' yorumları yağdırdı. 1990 doğumlu 26 yaşındaki oyuncu askerliğini bedelli olarak yapacak.



Çağatay Ulusoy 2020 yılında askerliğini bedelli olarak yapacak. Yakışıklı oyuncu 21 günlük temel askeri eğitim görecek. Çağatay Ulusoy'un askerliğini nerede yapacağı ise henüz bilinmiyor.