Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yeni hali şaşırttı! Oynayacağı filmi için kilo alan Ulusoy'un son hali gündem oldu. Bir düğünde görüntülenen Çağatay Ulusoy, aldığı kilolarla dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yeni hali şaşırttı! Oynayacağı filmi için kilo alan Ulusoy'un son hali gündem oldu. Bir düğünde görüntülenen Çağatay Ulusoy, aldığı kilolarla dikkat çekti. Peki Çağatay Ulusoy kimdir? Kaç kilo aldı? Yaşı kaç



Adını Feriha Koydum dizisiyle ünlenen ve daha sonra birçok projede yer alan Çağatay Ulusoy yeni filmi için imaj değişikliğine gitti. Yeni projesi için kilo alan Çağatay Ulusoy'un sakallı hali de gözden kaçmadı.



Son olarak Netflix dizisi Hakan Muhafız'da rol alan Ulusoy, yeni filminde çöpçülük yapan bir babayı canlandıracak. 2021 yılında vizyona gireceği söylenen yeni filmi için kamera karşısına geçen oyuncunun film çekimleri Eylül ayının sonuna kadar sürecek. Filmde, oyuncuya Selen Öztürk eşlik edecek.



İşte Çağatay Ulusoy yeni hali





Çağatay Ulusoy kimdir? Kaç kilo aldı? Yaşı kaç



Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990, İstanbul'da doğdu. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. 2011 yılında yapılan Best Model yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim gördü ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı. Ayrıca oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersi almış, oyunculuk kariyerine Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan "Adını Feriha Koydum" adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım atmıştır.



Diziye devam ederken 2011 yılında "Anadolu Kartalları" filminde de başrol oynadı.Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni topladı. Ulusoy, Star TV'de yayınlanan "Medcezir" adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynadı. Yıldırım Türker’in senaryosunu yazdığı ve 25 Aralık’ta vizyona giren olan “Delibal” adlı sinema filminde “Barış” karakteri ile başrolü oynadı.

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


Çağatay Ulusoy, ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirdi ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü oldu. Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde yayın hayatına başlayan 'İçerde' adlı dizinin başrolünü canlandırmaktadır.



Öte yandan Ulusoy, bir süredir meslektaşı Duygu Sarışın ile aşk yaşıyor.