Asgari ücretli çalışanlara son zamanlar da gelen art arda müjde ile sevindirici haberi aldılar. TBMM gündemine sevindirici bir tasarı gelmesiyle birlikte merak içerisinde bekleniyor.

Asgari ücretli çalışanlara son zamanlar da gelen art arda müjde ile sevindirici haberi aldılar. TBMM gündemine sevindirici bir tasarı gelmesiyle birlikte merak içerisinde bekleniyor. Meclise sunulan talep doğrultusunda asgari ücretle çalışan kişiler için 3 ayda bir ikramiye verilmesi bekleniyor. Yeni ikramiye tasarına göre asgari ücretle çalışan bireyler için 3 ay da 1 defa olarak 463 TL ikramiye ödemesi yapılması bekleniyor.



ASGARİ ÜCRETLİLERE SEVİNDİRİCİ BÜYÜK HABER GELDİ!



TBMM’ye sunulun yeni tasarının kabul edilmesiyle birlikte asgari ücret ile çalışan vatandaşların bir çoğu için sevindirici haber gelecek. Asgari ücret ile çalışan kişiler 3 ayda bir ikramiye alma hakkına sahip olacak. Uzun bir aradan sonra tekrardan gündeme gelen bu konu yakın zaman içerisinde TBMM’de konuşulacağı açıklandı. Eğer bu iki tasarı da kabul edilmez ise vergilerin kesilmemesi konusu gündeme getirilerek asgari ücretli vatandaşlar için büyük avantaj getirecek.



Asgari ücret ile çalışan vatandaşlar büyük bir heyecan içerisinde araştırmasıyla birlikte araştırmalar sürüyor. Maaşlarına gelecek olan zam ya da 3 ayda bir 463 TL ikramiye ödemesi sevindirici bir haber oldu. Böylelikle maaşlarında artış isteyen vatandaşlar merak içerisinde mecliste ki açıklamayı bekliyor.

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


ASGARİ ÜCRETLİYE 463 TL İKRAMİYE FIRSATI



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalar doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini ve tasarı için meclisten geçmesi ön görülmektedir. Bu durumda asgari ücretlilerden vergi kesilmeyeceğini bildirerek birçok vatandaş için müjdeli haber geldi. Ancak bunun yanı sıra asgari ücret çalışanlarının gelir durumu için büyük bir iyileşme bekleniyor. En düşük asgari ücret ile çalışan bireyler için 463 TL vergi ek ödeme olarak yansıtılması bekleniyor. Bu doğrultuda vergi kesintiler 3 ayda 1 ikramiye olacak bir şekilde maaşlarda ki artışa sebep olacak.



ÜÇ AYDA BİR İKRAMİYE Mİ VERİLECEK?



Son zamanlarda gündemimizde yer alan konular arasında asgari ücretliler ön plana çıkmaktadır. Bu doğrultuda 3 ayda 1 ikramiye alınacağına dair henüz kesin bir açıklama yapılmamıştır. Ancak meclisten geçmesi durumunda asgari ücretlilerden vergi kesilmeye devam edecek ancak 3 ay sonra ikramiye olarak geri döneceği açıklamasında bulunuldu. Böylelikle en düşük asgari ücret ile çalışan vatandaşlar için 463 TL vergi kesildiği tespit edilmesiyle birlikte bu tasarının kabul edilmesi yönünde bu kişiler için 1 sene içerisinde 4 kere ikramiye ödeme olanağı sunulacak. Böylelikle kesilen vergiler artık ikramiye olarak 3 ayda 1 kere ikramiye şekilde maaşlarınız da artışa sebep olacak.