Son olarak Benimle Söyle adlı şarkı yarışmasında jüri olarak yer alan Caner Çalışır, ilk olarak Vine üzerinden paylaştığı videolarla dikkatleri üzerine çekti. Ardından uzun yıllar Okan Byülgen, Seda Sayan gibi isimlerle çalışan Çalışır, günümüzde arkadaş

Son olarak Benimle Söyle adlı şarkı yarışmasında jüri olarak yer alan Caner Çalışır, ilk olarak Vine üzerinden paylaştığı videolarla dikkatleri üzerine çekti. Ardından uzun yıllar Okan Byülgen, Seda Sayan gibi isimlerle çalışan Çalışır, günümüzde arkadaşları Kerimcan Durmaz, Hakan Kakız gibi DJ’lik yapıyordu. Ancak bu sabah Caner Çalışır'ın vefat haberi herkesi çok üzdü. Peki Caner Çalışır neden öldü? Caner Çalışır kimdir?





Caner Çalışır neden öldü?



DJ’lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Çalışır'ın ölüm haberini yakın arkadaşları duyurdu. Çalışır, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından Başakşehir'de bulunan Yeni Kayabaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.



2016 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır, hayatını kaybetti. Acı haberin kısa sürede duyulmasının ardından fenomenin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara taziye mesajları yağdı. 

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!


Caner Çalışır kimdir? Kaç yaşındaydı



Caner Çalışır, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Berna Arıcı ile çektiği “Berna saçında kene var topla topla gene var” videosuyla ünlüler dünyasına adım atan ve “Ablan Star Bebeğim” cümlesiyle birlikte oldukça popüler olan Caner Çalışır ayrıca, O Hayat Benim, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol almış, Okan Bayülgen ile birlikte bir süre çalışmış günümüzde ise Dj olarak çalışmaktadır. Caner Çalışır, Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle adlı yarışma programında jüri üyeliği de yapmıştır.



Öte yandan Çalışır'ın üç gün önce arkadaşına yazdığı mesajlar da gün yüzüne çıktı. Mesajlarda, Caner Çalışır'ın bir arkadaşına vefasızlıktan ve yalnızlıktan dert yakındığı görülürken Kerimcan ve Cemal Can hakkındaki sözler ise geniş yankı uyandırdı. Survivor'da yarışan Cemal Can'ın dönmesini bekleyen Çalışır " Cemal Can olsaydı yalnız bırakmazdı beni" demiş.





Survivor 2020'de gönüllüler takımında mücadele eden Cemal Can'ın geçtiğimiz hafta yaşadığı talihsizlik bu olaya yoruldu. Oyun sırasında kolyesi kopan Cemal, gözyaşlarına boğulmuştu. yıllardır boynundan çıkarmadığı kolyesi için "Sünnetimden beri boynumdaydı hiçbir şey olmamıştı. Kötü bir şey olacak" dedi. Yarışmacının bu sözleri ise Twitter'da gündem olmuştu. Bu olayın ardından Caner Çalışır'ın ölüm haberini alan sosyal medya kullanıcıları "Cemal arkadaşının ölümünü hissetti" diye paylaşımlar yapmaya başladı.