TV8 ekranlarında yayınlanan yardım kampanyalarında ve bir çok programda görev alan Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen evli mi? Cansu Canan Özgen nereli, kaç yaşında? En son TV8 dizüstü programı sunuculuğu yapan Cansu Canan Özgen nereli, kaç yaşın

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!

TV8 ekranlarında yayınlanan yardım kampanyalarında ve bir çok programda görev alan Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen evli mi? Cansu Canan Özgen nereli, kaç yaşında? En son TV8 dizüstü programı sunuculuğu yapan Cansu Canan Özgen nereli, kaç yaşında?



Cansu Canan Özgen kimdir?



TV8 ekranların güzel sunucusu Cansu Canan Özgün, Gel Konuşalım programıyla adını duyurmuştu. İTÜ Maden Mühendisliği bölümü mezunu olan Cansu Canan Özgen, BJK TV ve Habertürk ekranlarında programlarında da tanınıyor.



Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 doğumlu. 5 yıl çalıştığı Habertürk ekranlarında Öteki Gündem programı ve A haber'de A Para programları sunmuştu. TV8 kanalıda 8'de bugün ve Gel Konuşalım programını sunmuştur.



Cansu Canan Özgen evlidir.