Çarkıfelek Emre Karayel neden ayrıldı? Yeni sunucu kim oldu? çok merak edildi. Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Çarkıfelek'te sunucu değişikliği yaşanacak.

Çarkıfelek Emre Karayel neden ayrıldı? Yeni sunucu kim oldu? çok merak edildi. Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Çarkıfelek'te sunucu değişikliği yaşanacak. Çünkü 2018 yılından bu yana programı sunan Emre Karayel Çarkıfelek’ten ayrıldı. Peki ayrılığın sebebi ne? 



Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında da Çarkıfelek'teki sunucu değişikliği doğrulandı. Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında Çarkıfelek’in yeni sunucusunun kim olacağı da belli ancak açıklayamıyoruz diye de eklendi. Haliyle Çarkıfelek yeni sunucu kim oldu? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...





Çarkıfelek Emre Karayel'in yerine kim geldi?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank 10.000 TL'ye Kadar Ödeme! NAKİT ödemeler başladı! Hemen alınacak! Ziraat Bankası ve Vakıfbank 10.000 TL'ye Kadar Ödeme! NAKİT ödemeler başladı! Hemen alınacak!


İddialara göre Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu oldu. Daha önce Damat Bayıldı, Yemekteyiz gibi yarışmaları sunan Onur Büyüktopçu bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Tv8 yarışmasında sunduğu Yemekteyiz ile çok sevilen Büyüktopçu, Çarkıfelek'te de çok başarılı olabilir. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama da olmadığını söyleyelim.



Onur Büyüktopçu kimdir?



Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982 İstanbul doğumludur ve şuanda 37 yaşının içindedir. Aslen Çankırılı olan Onur Büyüktopçu çocukluğunu İzmir’de yaşadı Dil ve tiyatro eğitimi için ise İngilitere’ye gitti. Onur Büyüktopçu ilk ekran deneyimini ise 21 yaşında Lise Defteri dizisi ile ilk yaşamıştır.