Onur Büyüktopçu kimdir? Kaç yaşında çok merak edildi.   Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Çarkıfelek'te sunucu değişikliği yaşandı.

Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak! Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak!

Onur Büyüktopçu kimdir? Kaç yaşında çok merak edildi.  Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Çarkıfelek'te sunucu değişikliği yaşandı. Çünkü 2018 yılından bu yana programı sunan Emre Karayel Çarkıfelek’ten ayrıldı. Ayrılık nedeni konusunda bir açıklama yapılmayan Çarkıfelek'in yeni sunucusu onur Büyüktopçu oldu. 24 Mayıs Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Çarkıfelek çok beğenildi. Peki Çarkıfelek yeni sunucusu Onur Büyüktopçu kimdir? Nereli? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için Onur Büyüktopçu'nun hayatını haberimizde derledik.



Çarkıfelek Onur Büyüktopçu kimdir?



Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982 İstanbul doğumludur ve şuanda 37 yaşının içindedir. Aslen Çankırılı olan Onur Büyüktopçu çocukluğunu İzmir’de yaşadı Dil ve tiyatro eğitimi için ise İngilitere’ye gitti. Onur Büyüktopçu ilk ekran deneyimini ise 21 yaşında Lise Defteri dizisi ile ilk yaşamıştır.



Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusu Onur Büyüktopçu, daha önce Damat Bayıldı, Yemekteyiz gibi yarışmaları sunmuştu. Bir süredir ekranlarda yer almayan  Onur Büyüktopçu, Tv8'de  sunduğu Yemekteyiz ile çok sevilmişti.