Çatı Katı Aşk Ateş'in eski sevgilisi Efsun kimdir? Gerçek adı ne? Sinem Temiz hangi yapımlarda rol aldı her yerde aranıyor. Kanal D'nin yeni yaz dizisi Çatı Katı Aşk 16 Temmuz Perşembe günü 2.

Çatı Katı Aşk Ateş'in eski sevgilisi Efsun kimdir? Gerçek adı ne? Sinem Temiz hangi yapımlarda rol aldı her yerde aranıyor. Kanal D'nin yeni yaz dizisi Çatı Katı Aşk 16 Temmuz Perşembe günü 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Ancak dizinin ilk bölümüne kadroda adı geçmeyen sürpriz bir karakter olan Efsun damgasını vurdu. Büyük aşk Ateş'in peşinden mahlleye gelen ve Yasemin ile kavga eden Efsun çok merak edildi. İzleyiciler Efsun kimdir? Efsun'u hangi oyuncu canlandırıyor araştırmaya başladı. 





Çatı Katı Aşk Efsun kimdir? Sinem Temiz kaç yaşında?



Çatı Katı Aşk dizisinde Efsun karakterine Sinem Temiz hayat verecek. Çatı Katı Aşk dizisinde Ateş herşeyi kendine bırakarak adeta küllerinden yeniden doğarak tamirci atölyesinde çalışmaya başlar. Aynı zamanda mahalleden bir de ev tutar. Ateş bunları yaparken Yasemin’de ev tutmak için aynı evle anlaşınca ikili bir oyunun içine girerek yalancı evlilik yaptı. Çatı Katı Aşk dizisinde evin bahçesinde çatıdan sarkıtılan adama bakarken arkadan gelen ”Sevgilim” sesi ile herkes irkildi. Bu sesin sahibi ise Ateş'in eski sevgilisi Efsun'du. Çünkü Ateş; sevgilisini, halasını, babasını geride bırakıp bu mahalleye geldi. Ateş’in sevgilisi Efsun ise onun yanına gelerek geri dönmesi için onu ikna etme konuşması yapmak istiyor.

Emeklilere Yeni Fırsat: Özel Bankalardan Tek Seferde 15.000 TL Nakit Desteği! Emeklilere Yeni Fırsat: Özel Bankalardan Tek Seferde 15.000 TL Nakit Desteği!


Çatı Katı Aşk dizisinde Efsun Ateş’in eski sevgilisidir; aslında Ateş’e göre Efsun ile bir ilişkisi yoktur; ancak halası Gülriz Efsun’u bu aşkın hatta evliliğin olacağı yönünde kandırmıştır; Ateş ayran gönüllü bir gençtir; hiç bir kadınla uzun soluklu bir ilişki düşünmemiştir; Efsun’da bunlara dahildir; ancak Efsun’un aşkı platoniktir.





Sinem Temiz ise 20’li yaşların başında genç bir dizi oyuncusudur. Daha önce tiyatro sahnelerinde yer alan Sinem, daha önce Payitaht Abdülhamid dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştı. Yani Çatı Katı Aşk, Sinem Temiz'in ilk dizisi. Sinem Temiz kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Sinem Temiz’in cast ajansı Oxo Menajerlik’tir.  Öte yandan Sinem Temiz, Çatı Katı Aşk dizisinde ne yazık ki konuk oyuncudur ve bu nedenle ismi castta yer almamıştır.