Yapımını Mia Yapım'ın üstlendiği Çatı Katı Aşk dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Kanal D ekranlarının yeni yaz dizisi Çatı Katı Aşk dizisi nerede çekiliyor? Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncuları kimler? Konusu ne her yerde aranmaya b

Yapımını Mia Yapım'ın üstlendiği Çatı Katı Aşk dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Kanal D ekranlarının yeni yaz dizisi Çatı Katı Aşk dizisi nerede çekiliyor? Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncuları kimler? Konusu ne her yerde aranmaya başladı. Yaz boyu her çarşamba akşamı yayınlanacak olan Çatı Katı Aşk dizisinin tüm detayları çok merak ediliyor. Biz de sizler için tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.



Çatı Katı Aşk dizisinin başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz yer aldığı dizide Bedia Ener, Renan Bilek, Bülent Seyran, Ebru Aykaç, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin ve Tülay Günal gibi oyuncular da bulunuyor.



Çatı Katı Aşk nerede çekiliyor?



 Yeni yaz dizisi Çatı Katı Aşk, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde çekiliyor.





Çatı Katı Aşk konusu nedir? 



Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir. Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir.



Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesidir. Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?



Çatı Katı Aşk kim kimdir?





*Furkan Andıç - Ateş



Ateş Avcı, zengin bir ailenin tek oğludur. Annesini çok küçükken kaybeden Ateş’i halası bugünlere kadar getirmiştir. Babası Asaf Bey ile bir türlü anlaşamayan Ateş halasını çok sevmektedir. Zengin olan Ateş, annesiz büyütüldüğü için her dediği yapılan Ateş biraz şımarık yetişmiştir. Yakışıklı ve kadınlarla nasıl konuşması gerektiğini bilen Ateş, istediği kadınları kendine aşık etmeyi başarmaktadır. Tıp fakültesini bitirmiş olan Ateş, mesleğini yapmamış ve kendisini rallide bulduğu için ralli yarışçısı olmuştur. Oldukça başarılı bir yarışçıdır.





* Ezgi Şenler - Ayşen



Ayşen Yılmaz, Yılmaz ailesinin üvey kızlarıdır. Mode tasarımı okumaktadır. Ayşen, bütün mahallenin de çok sevdiği biridir. Mahalle sakinleri her zaman Ayşen’in yanında olmuştur. Ayşen’de bu sevgiye karşılık vermekte ve herkesin her işine koşturmayı görev  haline getirmektedir. Ayşen, hayalgücü geniş ve eğlenceli biridir. Parayı pulu sevmez.

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!




*Yiğit Kirazcı - Demir



Demir Yılmaz, çok değişik karaktere sahiptir; aşırı hareketli ve komiktir. Zekası ile bilinir ve üvey kız kardeşi Ayşen’i çok sevmektedir. Onu öz kardeşlerinden farklı görmez. Bir anda parlayan bir yapısı vardır.





* Nilay Deniz - Yasemin



Yasemin Çetin, hırslı, istediğini elde eden, haksızlığa gelemeyen biridir. Gastronomi bölümünde okumak için İstanbul’a gitmiştir. Babası buna karşı çıksa da daha sonra annesi ikna etmiş ve kızlarını İstanbul’a okuması için yollamışlardır.





*Renan Bilek - Celal



Celal Yılmaz, babadan kalma dükkanın başında durmaktadır. Usta bir mantıcıdır. Zamanla mantı dükkanı eskisi kadar çok gelir kazandırmaz ve Celal usta bunun savaşını vermektedir. Oğlu Demir’i de mantı dükkanında yanına alır ve kendilerini düzeltme, dükkanı kurtarma derdine düşer.





*Tülay Günal - Perihan



Celal Yılmaz’ın eşi Perihan Yılmaz, Karadenizlidir. Kayserili bir adamla evlenmiş ve Karadeniz mantısı yaparak eşiyle uğraşır durur. İyilik dolu bir kadındır. Eşinin en yakın dostu ve onu sakinleştirmeyi başaran kişidir.





Bedia Ener- Saadet



Saadet Yılmaz, evin reisi odur. Geleneklerine sıkı sıkı bağlıdır. Celal ve Perihan’a kök söktürürken torunlarına karşı tam tersidir. Tek derdi ölmeden önce Ayşen ve Celal’in evlendiğini görmek.





*Pelin Öztekin- Süheyla



Yılmaz ailesinin büyük kızı Süheyla Durmaz, şarkıcı olma hayaliyle büyümüş ancak babası yüzünden şarkıcı olamamıştır. Sürekli türküler söylemektedir. Evlidir. Evin mutfak işleriyle genellikle o ilgilenmektedir. Renkli bir kişiliğe sahiptir. Mutfağı benimsemiş olan Pelin’in başına gelebilecek en kötü şey başka birinin mutfakla ilgilenmesidir. Bu kişi Yasemin olacaktır.





*Bülent Seyran- Şuayip



Süheyla’nın eşi olan Şuayip Durmaz, işsizdir. Sürekli yanlış işler yapmakta ve batmaktadır. Farklı iş alanları ile sürekli uğraşmakta ancak bir tane bile işi tam olarak yapamamaktadır. Kendi ürünlerini yapmak isteyen Şuayip deneyleri ile hem evdekilerin hem mahalledekilerin başını derde sokar. Bir gün bu işi yapabileceğine ve kendi ürünlerini satabileceğine inanmaktadır.





*Burak Tamdoğan- Filozof Emin



Perihan Yılmaz’ın abisi Filozof Emin, Celal Yılmaz’ın hem kayınbiraderi hem de yakın arkadaşıdır. Yaşadığı trajik aşktan sonra deliliğe vurmuş ve filozof lakabı ile mahallede tanınmaya başlamıştır. Antika dükkanı işletmektedir. Gelenlere verdiği tavsiyeler ve öğütlerle mahallenin renkli kişiliklerinden biridir.





*Ebru Aykaç- Gülriz



Ateş’i büyüten hala Gülriz, iyi biridir ancak zengin hayatına sonradan geçtiği için bazı durumlarda farklı tepkiler verebilmektedir. Ateş’in muylu olması istediği tek şeydir. Asaf Bey ile Ateş’in arasını her zaman o yumuşatmıştır. Ateş ile arası oldukça iyidir. Birbirlerini çok severler.





*Erhan Yazıcıoğlu-Asaf



Ateş’in babası Asaf Avcı, çok zengin biridir. Ateş’in yaramazlıklarından bıkmış ve küçüklüğünden beri Ateş’e karşı mesafeli davranmıştır. Baba ve oğul arasını bir türlü düzeltememiştir. Hala Gülriz Ateş’i büyütmüştür. Asaf Bey’in tek amacı Ateş’in şımarıklıktan çıkıp adam olabilmesidir. Bunun için bütün gücünden faydalanacaktır. Ateş’in şımarıklığından kurtulmasını ve her şeyi elde edemeyeceğini anlamasını istemektedir.