Yaz sezonun reytinglerde en düşük seyreden dizisi Çatı Katı Aşk bitti final yapıyor. Kanal D ekranlarında temmuz ayının başından bu yana yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisi için ne yazık ki sona gelindi.

Yaz sezonun reytinglerde en düşük seyreden dizisi Çatı Katı Aşk bitti final yapıyor. Kanal D ekranlarında temmuz ayının başından bu yana yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisi için ne yazık ki sona gelindi. Her perşembe akşamı izleyici karşısına çıkan Çatı Katı Aşk, 3 bölüm sonra bitiyor. Peki Çatı Katı Aşk neden bitiyor? Final mi yapıyor? Sizler için yanıtladık.



Mia Yapım yapımcılığında yayınlanan dizinin kadrosunda; Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz yer aldığı dizinin kadrosunda Bedia Ener, Renan Bilek, Bülent Seyran, Ebru Aykaç, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin ve Tülay Günal gibi başarılı isimler de yer alıyor.



Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir. Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir. Peki Çatı Katı Aşk bitecek mi? Final mi yapıyor? Çatı Katı Aşk neden bitiyor





ÇATI KATI AŞK FİNAL Mİ YAPIYOR?



Hemen sizi konuyla ilgili bilgilendirelim. Temmuz ayı itibariyle izleyici karşısına çıkan Çatı Katı Aşk ne yazık ki istediği reytingleri bir türlü elde edemedi. Karşısında bir rakibi olmamasına rağmen reytinglerde beklenileni veremeyen Çatı Katı Aşk dizisinin fişini Kanal D çekti.



Yani Çatı Katı Aşk yaz biterken final yapacak. Özetle Çatı Katı Aşk gerek düşük reytingleri gerekse sosyal medyada istenilen furyayı yakalayamaması sebebiyle ekranlara veda edecek. Gelelim Çatı Katı Aşk ne zaman bitiyor? İşte final yapacağı tarih...

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!




ÇATI KATI AŞK NE ZAMAN BİTECEK?



Bu hafta 8. bölüüyle ekranlara gelecek olan Çatı Katı Aşk, üç bölüm sonra final yapacak. Yani tam bir tarih söylememiz gerekirse Çatı Katı Aşk 11 ya da 17 Eylül akşamı yayın hayatına veda edecek.