Cem Yılmaz'ın Kim Milyoner Olmak İster programında arkadaşı abisi olan Mehmet Ali Şehirlioğlu kimdir? Mehmet Ali Şehirlioğlu ne kadar kazandı? ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programında yarışmacı Cem Yılmaz'ı aradı. Peki Mehmet Ali

Cem Yılmaz'ın Kim Milyoner Olmak İster programında arkadaşı abisi olan Mehmet Ali Şehirlioğlu kimdir? Mehmet Ali Şehirlioğlu ne kadar kazandı? ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programında yarışmacı Cem Yılmaz'ı aradı. Peki Mehmet Ali Şehirlioğlu nereli? Mehmet Ali Şehirlioğlu kaç yaşında?

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


Kim Milyoner Olmak İster'de Cem Yılmaz'ın tanıdığı Mehmet Ali Şehirlioğlu kimdir?



Ankara doğumlu olan 61 yaşındaki Mehmet Ali Şehirlioğlu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunu. Uzun yıllar ortopedi alanında çalışan profesör doktor Ali Bey, şu anda omurga cerrahisi üzerine serbest muayenehane hekimi olarak çalışma hayatına devam ediyor ve yarışmaya güzel bir anı olması adına katılıyor. 20 yıldır abi kardeş olan ve nikah şahidi olan Mehmet ali Şehiroğlu ve Cem Yılmaz dostluğu dillere destan.



CEm Yılmaz'ın tanıdığı Mehmet Ali Şehiroğlu ne kadar kazandı?



Yarışmaya oldukça hızlı başlayan Şehirlioğlu, joker haklarının birinde Cem Yılmaz'ı aradı. 3000 TL soruda ilk joker hakkını kullanan yarışmacı nereye kadar gidecek? Cem Yılmaz Kim Milyoner Olmak İster'de doğru cevabı telefonda verdi mi merak ediliyor.



Cem Yılmaz' sorulan Milyoner Sorusu hangisi?



Cem Yılmaz'a sorulan soru ses sorusuydu. Dinlediğiniz "Yaylılar için 13 numaralı sol majör serenat" adlı eserin bestekarı kimdir? Cem Yılmaz direk Mozart cevabı şıklar gelmeden söyledi.