Cemal Can sakatlandı. Survivor 2020'de sona doğru yaklaşırken herkesin şampiyonluk adayı Cemal Can'ın vedasıyla adeta Survivor'da kartlar yeniden dağıtılacak.

Cemal Can sakatlandı. Survivor 2020'de sona doğru yaklaşırken herkesin şampiyonluk adayı Cemal Can'ın vedasıyla adeta Survivor'da kartlar yeniden dağıtılacak. Ünlüler takımı peş peşe oyun kaybede dursun bu ayrılık adeta deprem etkisi yarattı. Cemal Can adaya veda etti.



Survivor Cemal Can adaya veda ediyor!



Survivor 2020'de şok sakatlık! Survivor'da Cemal Can sakatlandı ve adaya veda etti. Yayınlandığı günler ekranların en çok izlenen programı olan Survivor'da Cemal Can şoku yaşanıyor. Cemal Can sakatlandı ve en az 2 hafta oynama ihtimali yok. Tam olarak sakatlığın geçmesi de 3 hafta sürecek. Survivor'da sezon başı değilse 2 hafta sakatlığı kaldıracak bir program değil. Bunu bilen yapım ekibi bu gece aldığı kararla Cemal Can'ın vedasına karar verildi.



Bu hafta Cemal Can eleniyor!



Survivor'da sakatlıklar nedeniyle eleme olacağı haftalarda kaybeden takımdan eleme olmuyor. Survivor'da Ünlüler takımı 3 Dokunulmazlık oyunun kaybetse de yarışma henüz bireysele ve karma takımlara dönmüyor. Cemal Can'ın adaya veda etmesinin hemen ardından kartlar yeniden dağıtılacak. Ünlüler bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Survivor masalarında Cemal Can formsuz olduğu ve kendine gelirse programı kesin kazanacak olarak gösterilmesine rağmen aslında son 1 haftanın zirvesinde ki isim olarak dikkat çekiyor.

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


Danla Bilic'te açıkladı!



Survivor'da Cemal Can vedası bu gece itibariyle yakın arkadaşı Danla Bilic'e bildirildi. Danla Bilic hemen "Mutsuzum" yazarak arkadaşının elendiğini duyurmuş oldu.