Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında 15 Mart Pazar akşamı ilginç bir gelişme yaşandı. Survivor'da bu sezon gönüllüler takımına dahil olan Cemal Can, dokunulmazlık yarışında Berkan'a yarışmanın kafasında bittiğini söyledi.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında 15 Mart Pazar akşamı ilginç bir gelişme yaşandı. Survivor'da bu sezon gönüllüler takımına dahil olan Cemal Can, dokunulmazlık yarışında Berkan'a yarışmanın kafasında bittiğini söyledi. Son günlerde oldukça formsuz ve mutsuz olan Cemal Can adadan ayrılacak mı? Survivor'dan çekilecek mi çok merak edildi.



Konsey öncesi verdiği röportajda 2. hafta itibariyle çok zorlandığını söyleyen Cemal Can, gözyaşlarına boğuldu. Yaşamını ve ailesini çok özlediğini söyleyen Cemal, bir türlü kendini toparlayamadığını söyledi. Haliyle Cemal'in bu halleri izleyenlerin kafasında soru işareti yarattı. Çünkü haftalardır sosyal medya üzerinde Cemal Can Canseven'in Survivor'dan çekileceği iddiaları ortaya atıldı.





CEMAL CAN SURVİVOR'A VEDA EDİYOR



Konseyde Acun Ilıcalı'nın kendisine kendisine söz vermesiyle konuşan Cemal Can, şu zaman kadar takım için en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Mnetal açıdan uzun süredir zoluk çektiğini söyleyen Cemal, bunu onarmaya çalıştığını söyledi. Ancak yarışmaya gelmeden önce buranın bu kadar zor olduğunu bilseydim gelmezdim diyen Cemal Can, "Sen superman değilsin diye düşünmeye başladım" dedi. 

Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak! Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak!


Tahminlerimize göre Cemal Can çok kısa bir süre sonra ya elenerek ya da kendi siteğiyle Survivor'a veda edecek.