Cemal Can Survivor 2020'den ayrılıyor mu? Diskalifiye mi olacak çok merak edildi. Tv8 ekranlarında haftanın tam 5 günü yayınlanan Survivor'da bu yıl oldukça ilginç gelişmeler yaşandı.

Cemal Can Survivor 2020'den ayrılıyor mu? Diskalifiye mi olacak çok merak edildi. Tv8 ekranlarında haftanın tam 5 günü yayınlanan Survivor'da bu yıl oldukça ilginç gelişmeler yaşandı. Yaklaşık4 haftadır yayınlanan yarışmada şimdiden dört kişi diskalifiye oldu. İlk olarak ünlüler takımından Uğur Pektaş ve Şaziye'nin sakatlıkları nedeniyle safdışı kaldığı Survivor'da geçtiğimiz hafta hareketleri nedeniyle Erman diskalifiye olurken, Fatma da sakatlığı nedeniyle programa veda etti.



Öte yandan sosyal medyada gönüllüler takımının dikkat çeken yarışmacısı Cemal Can'ın yarışmadan ayrılacağı iddiaları ortaya atıldı. Önceki yıllarda yarışmada iyi bir performans sergileyen Eser West gibi yarışmadan çekileceği söylenen Cemal Can Survivor'a veda mı edecek her yerde aranmaya başladı.





CEMAL CAN SURVİVOR'DAN AYRILACAK MI? DİSKALİFİYE Mİ OLACAK



Konuyla ilgili henüz bir şey söylemek mümkün değil. Ancak oldukça kibar bir karakter olan Cemal Can eğer bir sakatlık yaşamazsa yarışmadan diskalifiye olmayacaktır. Performansı ve hırsını da göz önüne aldığımızda Cemal kendi isteğiyle yarışmadan çekilmeyecektir.

Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşlarını Alanlara 15999 TL Ödeme Verilecek! Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşlarını Alanlara 15999 TL Ödeme Verilecek!


Yani şu an için bu iddialar asılsız göürnüyor. Ancak böyle bir durum olursa sizlerle anında paylaşacağız...





SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?



Cemal Can Canseven, 1996 yılında, İzmir’de doğdu. Şuan 24 yaşında olan Canseven’in annesi Rize, babası Selanik göçmenidir. Canseven’in kendisinden 9 yaş büyük, küçük annesi olarak gördüğü bir de ablası vardır. Lisede dahil olmak üzere eğitimini İzmir’de tamamlayan Canseven, üniversite okumak için İstanbul’a geldi. Yeditepe Üniversitesi’nde Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumayı seçen Canseven, bir arkadaşının tavsiyesi sayesinde okulunu dondurdu ve İstanbul DJ Academy'de dj’lik eğitimine başladı.



Geçtiğimiz dönemde çekt5ği bir videoda sporculuk yönünün olduğundan da bahseden Canseven, beraber videolar çektiği Damla Biliç’i üniversite yıllarından tanıyor. Şimdilerde dj’lik yapan Canseven, Survivor yarışmasından önce hiçbir TV programında görülmedi.



Yarışlardaki performansıyla da herkesi şaşırtan Cemal Can, Survivor 2020'nin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.