Cemal Can Survivor 2020’den ayrıldı mı? Daha fazla dayanamadı mı? her yerde aranıyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020'de oldukça ilginç gelişmeler oluyor.

Cemal Can Survivor 2020’den ayrıldı mı? Daha fazla dayanamadı mı? her yerde aranıyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020'de oldukça ilginç gelişmeler oluyor. Bu yıl birçok sakatlığın yaşandığı yeni sezonda gönüllüler takımından Cemal Can da kötü günler geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde oyun öncesi Berkan'la dertleşen Cemal, "Survivor'ı ben kafamda bitirdim,benim için bitti" demişti. Haliyle yarışmayı takip eden herkesin kafasında soru işareti oluştu. 

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Öte yandan Cemal'in sms oylamasında da en çok sms alan kişi olması da sevenlerinin ona moral vermek için uğraştığını gösterdi. Ancak sosyal medyada ortaya atılan bir iddiaya göre Cemal Can Survivor 2020’den ayrıldı. Peki bu doğru mu? İşte detaylar...





CEMAL CAN SURVİVOR'DAN AYRILDI MI?



Bildiğimiz kadarıyla böyle bir durum yok. Çünkü bu hafta gönüllüler takımı iletişim oyununu kazandı. Bu sayede moral bulan Cemal, yarışmaya daha da adapte olmaya karar verdiğini açıkladı. 



Yani Cemal Can, artık oyunlara daha da konsantre olacaktır. Yani ayrılma gibi bir durum söz konusu değil.



SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?



Cemal Can Canseven, 1996 yılında, İzmir’de doğdu. Şuan 24 yaşında olan Canseven’in annesi Rize, babası Selanik göçmenidir. Canseven’in kendisinden 9 yaş büyük, küçük annesi olarak gördüğü bir de ablası vardır. Lisede dahil olmak üzere eğitimini İzmir’de tamamlayan Canseven, üniversite okumak için İstanbul’a geldi. Yeditepe Üniversitesi’nde Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumayı seçen Canseven, bir arkadaşının tavsiyesi sayesinde okulunu dondurdu ve İstanbul DJ Academy'de dj’lik eğitimine başladı.



Geçtiğimiz dönemde çektiği bir videoda sporculuk yönünün olduğundan da bahseden Canseven, beraber videolar çektiği Damla Biliç’i üniversite yıllarından tanıyor. Şimdilerde dj’lik yapan Canseven, Survivor yarışmasından önce hiçbir TV programında görülmedi.