Ceyda Yılmazer kimdir? Ceyda Yılmazer nereli? Ceyda Yılmazer evini kim bastı. Türkiye'de daha önce bir rapçi daha eşini dövmüştü.

Ceyda Yılmazer kimdir? Ceyda Yılmazer nereli? Ceyda Yılmazer evini kim bastı. Türkiye'de daha önce bir rapçi daha eşini dövmüştü. Şimdi ikinci bir ev basıp dayak hadisesi. Peki Ceyda Yılmazer kimdir? Ceyda Yılmazer'i kim dövdü? Hangi rapçi evini bastı.



Ceyda Yılmazer kimdir? Ceyda Yılmazer kaç yaşında, nereli? Twitter'da attığı tweetlerle bir anda gündem olan Ceyda Yılmazer, internetin en çok aranan isimlerinden biri oldu. İnternette kullanıcılar Ceyda Yılmazer'in evi neden basıldı, evini kim bastı? Ceyda Yılmazer'in instagram hesabı var mı? Ceyda Yılmazer ile Şehinşah arasında neler yaşandı? Bu soruların yanıtını araştırıyor. Sizler için hazırladık...

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!


Ceyda Yılmazer kimdir? Ceyda Yılmazer kaç yaşında, nereli? eyda Yılmazer'in evi neden basıldı, evini kim bastı? Ceyda Yılmazer'in instagram hesabı var mı? Ceyda Yılmazer ile Şehinşah arasında neler yaşandı? Bu soruların yanıtı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Ünlü rapçi Şehinşah ile bir dönem evli olan Ceyda Yılmazer, boşandıktan sonra tek başına yaşamını sürdürüyordu. Atlas isimli çocuğuyla kalan Ceyda Yılmazer, bu saba Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla şok etti! Ceyda Yılmazer, Twitter hesabından paylaştığı tweetlerle herkesi şaşırttı. 



Ceyda Yılmazer Kimdir? Nereli, Evini kim Neden bastı?



Ünlü rapçi Şehinşah (Ufuk Yıkılmaz) ile bir dönem evli olan Ceyda Yılmazer, attığı tweetlerle Şehinşah tarafından darp edildiğini ve Şehinşah ile arkadaşları tarafından evinin basıldığını iddia etti! Bu açıklamalar sosyal medyada bir anda gündem oldu!



Ceyda Yılmazer'in paylaşımları şu şekilde:



"Her şey elimde ispatlı yazışmalar var artı darp raporları ben yasal yollara başvurdum ve boşanma davasını açtım. Kendi evime günlerce giremedim çocuğu okuluna götüremedim bana bir hafta git çocukla Bursa’ya müzik yapayım kafam rahat bir şekilde dendi tamam dedim rahat etsin diye aldım çocuğu uzaklaştım: Sonra zaten fotoğraflar tehditler ve tüm bunların hepsi 30gün içinde yaşandı. Ve tüm bunlar olurken bir kez bile buraya ağlamadım reklam etmedim ama kendimi ezdirmem çocuğumu ezdirmem ezdirmicemde.



Kararla birlikte eve döndüğümde evde kızı(sevgilisi olan) gördüm bayağı yerleşmiş yaşıyordu yapmam gerekeni yapıp polisi aradım ifademi verdim şikayetçi de oldum daha fazla ayrıntı vermeyeceğim mideniz kaldırmaz. Şimdi kimse mağduru oynayıp ağlamasın neyin ne olduğunu yakın çevremizde herkes biliyor yüreği olanda çıksın konuşsun. Devlet 6 ay uzaklaştırma kararını durup dururken vermiyor, sevgiler…



Ha bide evde sadece ben erkek kardeşim ve oğlum varken eve gecenin köründe cam çerçeve indirerek sopalarla 3 erkek girip saldırmak darp edip kaçmak arkasından yakalama kararını getirecekti elbette artık yeter bugüne kadar konuşmadım konuşmayacaktım da yazılanı gördükten sonra ilk ve son kez konuşuyorum isteyen istediğine inansın isteyen istediğini yapsın daha canımı hiç bişey yakmaz yasal süreç orda davam ortada."



Ceyda Yılmazer ile Şehinşah, 2014 yılında dünya evine girdiler. Çiftin Atlas isminde bir erkek çocukları bulunuyor.



Şehinşah Ceyda Yılmazer'e karşı Açıklama Yaptı!



Şehinşah, Ceyda Yılmazer'in paylaşımlarına cevap verdi! Ünlü rapçi bir anda kendisi hakkında yakalama ve evden uzaklaştırma kararı alındığını aktararak "Neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Rica ediyorum insan bilmeden yargılamayın" açıklamasında bulundu.Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Şehinşah, olayın iç yüzü ile ilgili açıklama yapmayacağını ifade ederek "Elimden geldiğince kimseyi zan altında bırakmadan bir açıklama yapmaya çalıştım. Karşılık olarak suçlayıcı ve subjektif açıklamalar geliyor. Yakışır. Olayın iç yüzü ile ilgili kimseye açıklama yapmayacağım mahkemede konuşulur" açıklamasında bulundu.