CHILIZ kısa zamanda yatırımcısına yüksek değerler de kazandırarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Hedefini 2021 sonun da 2 dolar bandına oturtan CHILIZ bu hedefi kısa sürede tutturacak gibi gözüküyor.

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar
CHILIZ kısa zamanda yatırımcısına yüksek değerler de kazandırarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Hedefini 2021 sonun da 2 dolar bandına oturtan CHILIZ bu hedefi kısa sürede tutturacak gibi gözüküyor.

Analistlerin görüşleri de kısa sürede CHILIZ’in 2 dolar bandını yakalayacağı hatta geçeceği…

Chiliz durmuyor! 

Chiliz yüzde 76 değerlenerek 12 saatte 1.0000 TL'den 1.760 TL yükseldi! En yüksek seviye 1.760 TL olarak devam ediyor!

Peki CHILIZ coin nedir?

2018’de kurulmasıyla beraber CHILIZ, spor kulüpleri üzerin de yoğunlaşarak kendi blockchainini oluşturdu. Malta’da menşeli olarak kurulan CHILIZ,  Türkiye, Fransa, Amerika gibi ülkelerde birçok üyeyi bünyesinde barındırmaktadır. CHILIZ, gelir elde etmek amacını spor kulüpleriyle bağlantılarını öncelik kabul eder.

CHILIZ; Galatasaray Barcelona, Juventus, Göztepe, Trabzonspor, Milan gibi dev spor kulüpleriyle ortaktır ve Socios.com adlı bir taraftar platformu oluşturmuştur bu oluşum sayesin de  CHZ tokenı kullanılarak kulüp taraftarları taraftarı oldukları bu kulüplere destek vermek amacıyla Socios üzerinden token alım satımı yaparlar.

CHILIZ çalışmalarını e-spor yönün de devam ettirmekte ama daha kararlı ve ciddi adımlar atılmamıştır. Ama gözüken ve yapılan çalışmaların yakından takip edilmesi durumunda bunun çokta uzak olmadığı ve esas patlamanın bu adım sonrasın da olacağı kaçınılmaz gibi gözükmektedir. Uluslararası platformlar da adını duyurması Juventus ve Galatasaray ile olan anlaşmaları sonrası olduğunu düşünürsek CHILIZ e-sporla birlikte bir level daha atlayacağa benzemekte.

Bu güne kadar sürekli yükselen ivmesiyle piyasalar da NFT tokenleri olarak bilinen CHILIZ kısa zaman önce ilk olarak 0,5 tl sonrasın da 1 tl ye yükselerek %100 lük ivmesiyle yatırımcılarını sevindirdi.

Günümüze kadar ki sürekli yükselen ivmesiyle CHZ Coin, NFT tokenleri olarak geçiyor. CHILIZ doğru bir alan seçerek CHZ olarak futbol dünyasın da olup toplumlara daha rahat ulaşırken bunun da meyvelerini grafiksel olarak toplamaya başladı. Şu an da Barcelona’nın da için de bulunduğu bir çok futbol kulübü bu sistemin dahilin de bulunuyor.

NFT  (Non-fungible token) token “EŞSİZ TOKEN” blockchain üzerinde benzersiz bir varlığı temsil eden kripto grafik bir token türüdür. NFT'ler dijital varlıklar ya da gerçek dünya varlıklarının tokenlaştırılmış versiyonları olabilir. NFT'ler birbirlerinin yerine geçemediği için dijital dünya dahilinde orijinallik ve mülkiyet ispatı olarak kullanılabilir. NFT'ler yeni, blockchain destekli bir dijital ekonominin anahtar yapı taşlarından biridir. Çeşitli projeler, “dijital kimlik, oyun” lisanslama, sertifikalar ve güzel sanatlar gibi çeşitli kullanım alanlarına yönelik NFT'lerle çalışmalar yapmaktadır. Dahası NFT'lerle yüksek değerde ürünlerin kısmi mülkiyeti bile mümkün hale gelebilir. NFT  tokenları başlığı altında olan ENJİN coin 1 haftada 13 TL’ye ulaşarak %900 artış ile 10 milyar Türk Lirası’ın üzerinde piyasa değerine varırken, eğlence ve spor amaçlı yapılan ve bünyesine her geçen gün yeni bir anlaşma ekleyen CHILIZ coin 1 haftada 1.40 Türk Lirasına gelerek %250 artış ile 7,5 Milyar Türk Lirası piyasa değerine ulaştı. Bu denli hızlı artış sayesinde dikkatleri üzerine toplayarak, artış liderliği yanı sıra Google kripto aramalarında CHILIZ coin ilk sıralarda yerini almayı başardı.



ACUN ILICALI’da CHILIZ’de

Acun Ilıcalı’nın takımı Fortuna Sittard ile CHZ arasında ortaklık kurulduğunu ilan etti. Acun Ilıcalı acunn.com internet sitesinde Göztepespor ve Fortuna Sittard’ın CHZ ile yaptıkları anlaşmayı duyurdu.

Gerek pandeminin etkileri gerekse dünyanın bir değişimin eşiğin de olması ekonomiye yön veren bir çok ekonomistin de dediği gibi dünya da nakit para önümüz deki 5 yıl içerisin de yerini kripto paralara bırakacak.