8 Mart yazımız da CHILIZ (CHZ) detaylı bir analiz yapmıştık. O yazıdaki uzman görüşlerinden birisini tekrar hatırlatmak gerekir ise; CHILIZ kısa zamanda yatırımcısına yüksek değerler de kazandırarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

8 Mart yazımız da CHILIZ (CHZ) detaylı bir analiz yapmıştık.

O yazıdaki uzman görüşlerinden birisini tekrar hatırlatmak gerekir ise;

CHILIZ kısa zamanda yatırımcısına yüksek değerler de kazandırarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Hedefini 2021 sonun da 2 dolar bandına oturtan CHILIZ bu hedefi kısa sürede tutturacak gibi gözüküyor.

Analistlerin görüşleri de kısa sürede CHILIZ’in 2 dolar bandını yakalayacağı hatta geçeceği…

CHILIZ şu ana kadar ki sürekli yükselen ivmesiyle CHZ Coin, NFT tokenleri olarak geçiyor. CHILIZ doğru bir alan seçerek CHZ olarak futbol dünyasın da olup toplumlara daha rahat ulaşırken bunun da meyvelerini grafiksel olarak toplamaya başladı. Spor dünyasındaki durmak bilmez atakları sayesin de 8 mart itibariyle gelen veriler , geçen ay Chiliz'in (CHZ) fiyatının% 760 artarak 8 Şubat'ta 0,022 dolardan 8 Mart'ta tüm zamanların en yüksek seviyesi 0,189 dolara yükseldiğini gösteriyor. CHZ işlem hacmi de vurdu 1.92 milyar dolar ile 24 saatlik rekoru kırdı.

Platform şu anda FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, AS Roma, Galatasaray ve Atletico de Madrid dahil olmak üzere dünyanın en popüler spor takımlarından bazıları için Taraftar Tokenları sunuyor olmasının yanı sıra yerinde oturmak yerine sürekli organizasyonlarını tetikleyen politikaları ve Alexandre Dreyfus’un etkin performansı CHILIZ CHZ coine çok şey kazandırıyor.

Chiliz, Avrupa'nın en büyük spor organizasyonlarından bazıları için milyonlarca dolar gelir elde etti. Dreyfus, "2020'de ortaklarımızla 30 milyon dolardan fazla paylaşım yaptık, ancak bu yıl minimum 60 milyon doları hedefliyoruz" dedi.

Token lansmanı güçlü bir ralli başlattı

Chiliz için Momentum, platformun 24 Şubat'ta AC Milan için ACM Taraftar Tokenini başlatmak üzere Binance ile ortaklık kurmasıyla 2020'nin sonunda güç toplamaya başladı. Lansman, CHZ ekosistemi için 6 milyon dolarlık gelir sağladı.

ACM, Chiliz ile Taraftar Tokenlarını piyasaya sürmeyi planlayan 23 büyük spor ve espor organizasyonunun bir parçası.

VORTECS  skoru, CHZ fiyatının 0,06 $ 'ın üzerine çıkmasına 5 saatten kısa bir süre önce, 1 Mart'ta 66'ya yükseldi. Fiyat artışının ve 0.11 $ 'ın üzerindeki konsolidasyonun ardından, VORTECS ™ skoru, fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmesinden iki gün önce 6 Mart'ta 69'a çıktı.

CHILIZ CHZ coin Formula 1 ile devam eden görüşmelerine devam ettiği biliniyor.

11 Mart itibari ile CHLIZ piyasa değeri 1,3 milyar dolara ulaştı.

1Mart itibari ile  0,05 dolar oldu.

4 Mart'ta fiyat üç katına çıktı ve 0,15 dolara kadar çıktı, 6 Mart'taki düzeltmeden sonra  0,10 dolar bandına geriçekildi.

8 Mart'ta yeniden yükselişe başlayan CHILIZ 4 Mart’ta ki zirvesini aşarak yeni bir ralli ile 0,25 dolar seviyesini görerek, kendi rekorunu kırarak tüm zamanların en yüksek seviyesi 0,31 dolara ulaştı.