Cihan Kamer kimdir? Acun Ilıcalı sakın adımı söyleme dediği Cihan abi kim? Cihan Kamer nereli, kaç yaşında? Acun Ilıcalı canlı yayında adımı verme dediği Cihan Kamer nereli, kaç yaşında? Cihan Kamer'i tanıyalım. Cihan Kamer kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Cihan Kamer kimdir? Acun Ilıcalı sakın adımı söyleme dediği Cihan abi kim? Cihan Kamer nereli, kaç yaşında? Acun Ilıcalı canlı yayında adımı verme dediği Cihan Kamer nereli, kaç yaşında? Cihan Kamer'i tanıyalım.



Cihan Kamer kimdir? Nereli, kaç yaşında?

11 Haneli TC KİMLİK Numarası Üzerinden, 40-80 BİN TL Arasında Nakit Ödemeler Yapılacak! 11 Haneli TC KİMLİK Numarası Üzerinden, 40-80 BİN TL Arasında Nakit Ödemeler Yapılacak!


Oldukça hayırsever bir insan olan Cihan Kamer TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı tarafından adını açıklamak istemedi ancak acun ağzından kaçırdı. Peki Cihan Kamer kimdir? Cihan Kamer nereli, kaç yaşında?



1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cihan Kamer, baba tarafından aslen Denizli İli, Çivril İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Türkiye'nin önde gelen mücevherat şirketinin sahibi olan Kamer, İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.



Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanı olan Kamer, İstanbul Kuruçeşme'de bulunan bir lüks restoranın da sahibidir. Çiğdem Kamer ile evli ve bu evliliğinden 1987 doğumlu Atasay Kamer isminde bir oğlu ve Simay Kamer isminde bir kızı vardır. Kızı 2015 yılında Ahmet Uras ile evlenmiştir.



Cihan Kamer daha önce çok ciddi bir bağışla Biz Bize Yeteriz kampanyasına bağış yapmıştı.