Cinayet Süsü nereden izlenir? Cinayet Süsü filmi Netflix'e geldi mi? Cinayet Süsü oyuncuları ve konusu her yerde aranmaya başladı. Vizyona girdiği dönemde çok dikkat çeken polisiye - komedi türündeki Cinayet Süsü şimdi Netflix'e geldi.

Cinayet Süsü nereden izlenir? Cinayet Süsü filmi Netflix'e geldi mi? Cinayet Süsü oyuncuları ve konusu her yerde aranmaya başladı. Vizyona girdiği dönemde çok dikkat çeken polisiye - komedi türündeki Cinayet Süsü şimdi Netflix'e geldi. Hal böyle olunca filmi merak eden herkes detaylarını araştırmaya başladı. Biz de sizler için  Cinayet Süsü oyuncuları ve konusu ne? Cinayet Süsü nasıl izlenir?  Cinayet Süsü izlemek için ne yapmalıyım? aramaya başladı. Hadi gelin birlikte bakalım...





Cinayet Süsü nerede yayınlanıyor? Nasıl izlenir



Cinayet Süsü filmi Netflix'te izlenebiliyor. Netflix'in Mayıs ayındaki en dikkat çekici Türk filmlerinden birisi Cinayet Süsü oldu. Peki Cinayet Süsü'nü izlemek için ne yapmalıyım?



Cinayet Süsü ve daha birçok film ve diziyi izlemek isteyenler Netflix'e üye olabilir. Platformun sitesine girip, "30 gün ücretsiz izleyin" butonuna basabilirsiniz. Ardından karşınıza çıkan üç üyelik tipinden birini seçip, "Devam et" demelisiniz. Karşınıza çıkan ekranda uygun yerlere e-posta ve şifrenizi yazmalısınız. Sonraki ekranda ödemenizi nasıl gerçekleştirebileceğinizi seçebilirsiniz. Son olarak üyeliği başla butonuna basıp, istediğiniz yapımı izleyebilirsiniz.





Cinayet Süsü filminin konusu ne?



Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan Cinayet Büro ekibi ilginç bir vaka ile karşı karşıyadır. Birbiri ardına işlenen cinayetleri araştıran ekip, hiçbir delil ve ipucuna ulaşamaz.



Cinayetlerin gittikçe artması, basının ve halkın olayla fazlasıyla igilenmesi, buna rağmen ekibin hiçbir ilerleme katedememesi Başkomiser Emin ve arkadaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturur. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü, davanın çözümünde yardımcı olması için “suç uzmanı” Dizdar Koşu'yu Emin'in ekibine atar. Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaştıkları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her yönteme başvurur. Bu kedi fare oyununda katili mi pes edecektir yoksa polisler mi?



Cinayet Süsü oyuncuları kimler?



Uğur Yücel (Başkomiser Emin)



Binnur Kaya (Komiser Asuman)

Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı! Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı!


Cengiz Bozkurt (Komiser Salih)



Feyyaz Yiğit Çakmak (Suç Uzmanı Dizdar Koşu)



Mert Denizmen (Komiser Yardımcısı Alaattin)



Mehmet Özgür



Aycan Koptur