Çocuk ne zaman kaçıncı bölümde bitiyor? Neden final yapıyor? her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş ve Merve Çağıran'ın paylaştığı Çocuk, yeni sezonun sevilen işleri arasında yerini almış ve dram yüklü hikayes

Çocuk ne zaman kaçıncı bölümde bitiyor? Neden final yapıyor? her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş ve Merve Çağıran'ın paylaştığı Çocuk, yeni sezonun sevilen işleri arasında yerini almış ve dram yüklü hikayesiyle kısa sürede dikkat çekmişti. Ancak Çocuk dizisi bir türlü bekleneni veremeyince Star TV dizinin fişini çekti. Peki neden? Hadi gelin birlikte bakalım...



Sezon başında pazartesi günleri yayınlanan Çocuk, reytingleri düşüşe geçince salı gününe alınmıştı. Ancak Çocuk, Kadın ve Eşkıya Dünyaya Olmaz karşısında daha da zorlanınca reytingleri daha da düştü. Hal böyle olunca dizi için final kararı geldi.

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!




ÇOCUK NEDEN FİNAL YAPIYOR?



Başladığında oldukça iyi reytingler alan ve pazartesi akşamki rakipleriyla başarılı bir şekilde rekabet eden Çocuk dizisinin 13. bölümde senaristleri değişti. Böylelikle hikayenin akışı değişti ve yeni gidişatı izleyiciler beğenmedi. Çünkü dizideki tüm gizem birkaç bölümde çözüldü. Haliyle diziyi izlemek için sebebi kalmayan izleyiciler, başka yapımlara kaçtı.



Öte yandan reytinglerin düşüşü için önlem almaya çalışan Star TV, dizinin gününü değiştirdi.



Bu durum her şeyi daha da kötü etkiledi. Kadın ve Eşkıya Dünyaya Olmaz karşısında mücadele edemeyen Çocuk dizisi için final kaçınılmaz oldu.



ÇOCUK KAÇINCI BÖLÜMDE BİTECEK?



18. bölümüyle final yapacak olan Çocuk bu hafta son kez ekranlara gelecek. Yani tam bir tarih vermemiz gerekirse dizi 28 Ocak Salı akşamı final yapacak.