Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 13 Eylül 2020 son bölümü Youtube'da neden yayınlanmadı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2, 13 Eylül 2020 pazar günü ekranlara gelen 53.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 13 Eylül 2020 son bölümü Youtube'da neden yayınlanmadı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2, 13 Eylül 2020 pazar günü ekranlara gelen 53. bölümü yayınlanmadı. ÇOK Güzel Hareketler Bunlar 2 neden Youtube'da yok yeni bölümü nereden izlerim?



Sosyal medyanın rekortmeniydi!



Sosyal medya ve Youtube'da Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 rekor kırıyordu. Çok Güzel Hareketler son bölümü full izle 3 Milyon'dan fazla izleniyor, teker teker skeçler 2 Milyondan fazla izleniyordu. Hal böyle olunca pazar akşamları yayınlanan program TV'de izlemeyenler için Çok Güzel Hareketler 2 Youtube'da sallıyordu. Masterchef yüksek izlenmesi Savaşçı ve Arıza dizilerin başlamasıyla Kanal D Çözüm Youtube'dan çekildi im?



Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Youtube'da yayınlanmadı!



Çok Güzel Hareketler 2, 53 bölümüyle 13 Eylül 2020 Pazar günü yayınlandı. Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümü ve skeçleri izlemek için geceyi bekleyenler büyük bir şokla karşılaştı. ÇGHB, 13 Eylül'de Youtube'da son bölümü izle değil skeç izle bile yayınlanmadı. Kanal D ve BKM bu hafta da böyle deneyecek.



Reytingleri kesin yükselir!



Kanal D ekranlarında biter bitmez Youtube'da yayınlanan çok Güzel Hareketler 2, bundan böyle Youtube'da yayınlanmayacak mı bir kaç gün sonra mı yayınlanacak bekleyip göreceğiz. Kanal D resmi sitesinde şu an için Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, 53. bölüm izle yayınlanmadı.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı


Çok Güzel Hareketler 2, ne yapacaksa bu haftadan sonra reytignleri yükseltmek istiyor.



Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Yeni bölüm ne zaman?



Çok Güzel Hareketler yeni bölümü 20 Eylül 2020 Pazar akşamı yayınlanacak. Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezon reytingleri merak ediliyor.