Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 sevilen ismi Arif Güloğlu kötü haber geldi! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran ve programın en çok sevilen ismi olan Arif Güloğlu kansere yakalandı! Hastaneye kaldırılan Arif Güloğlu tedavisine baş

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre... Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre...
Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 sevilen ismi Arif Güloğlu kötü haber geldi! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran ve programın en çok sevilen ismi olan Arif Güloğlu kansere yakalandı! Hastaneye kaldırılan Arif Güloğlu tedavisine başladı!

Arif Güloğlu kansere yakalandı!

Çok Güzel Hareketler 2'de oynayan oyuncu Arif Güloğlu'nun kanser şüphesiyle tedavi altına alındığı öğrenildi. Dün gece apar topar hastaneye kaldırılan Arif Güloğlu hayranları sağlık durumunu merak ediyor!

Arif Güloğlu durumu nasıl?

Genç yaşta kansere yakalanan Çok Güzel Hareketler 2 yıldız ismi Arif güloğlu tüm ekibinin yanında olduğu, erken tedaviyle kanseri atlatabileceği öğrenildi. Arif Güloğlu henüz son sağlık durumu belli değil!

Arif Güloğlu kaç yaşında? Arif Güloğlu kimdir? Nereli?



1997 doğumlu Arif Güloğlu, 1.73 boyunda. Ankara'da bir çok rolü genç yaşta üstlenerek İstanbul'a gelen Güloğlu, 19 yaşından beri yanlız yaşıyor. 2018 yılından beri Çok Güzel Hareketler ekibinde yer alan Arif Güloğlu, hayranları tarafından çok seviliyor.

Arif Güloğlu hastalığı ne?

Çok Güzel Hareketler 2 yıldız ismi Arif Güloğlu, lenf kanserine yakalandığı öğrenildi!