Kanal D'nin çok sevilen şov programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 5 Nisan var mı yok mu her yerde aranmaya başladı. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Çok Güzel Hareketler bu akşam ekranlara gelecek mi merak ediliyor.

Kanal D'nin çok sevilen şov programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 5 Nisan var mı yok mu her yerde aranmaya başladı. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Çok Güzel Hareketler bu akşam ekranlara gelecek mi merak ediliyor. Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 neden yok? İşte detaylar...



Son birkaç haftadır pazar akşamlarının oldukça boş olduğu ekranlarda 5 Nisan akşamı Çok Güzel Hareketler Bunlar yayınlanacak mı merak ediliyor. Kanal D’nin ilgiyle izlenen komedi programı ‘Çok Güzel Hareketler 2’den üzücü haber geldi. BKM Film’in hazırladığı, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği komedi programı, corona virüs nedeniyle seyircisiz oynama kararı almıştı. Hatta geçtiğimiz haftalarda seyircisiz çekilmiş ve öyle yayınlanmıştı. 



ÇOK GÜZEL HAREKETLER NEDEN YOK? 5 NİSAN



Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ne yazık ki geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu akşam da ekranlarda olmayacak. Sevilen komedi programı tekrar bölümüyle ekranlara gelecek.

MECLİS onay verdi ve EMEKLİLERE 100.000 TL ONAYLANDI! Emekliye Verilecek Bu Ödeme Nedir? MECLİS onay verdi ve EMEKLİLERE 100.000 TL ONAYLANDI! Emekliye Verilecek Bu Ödeme Nedir?


ÇOK GÜZEL HAREKETLER  YENİ BÖLÜM TARİH BELLİ Mİ?



Corona virüs salgını bitene kadar çekimlerine ara verilen Çok Güzel Hareketler 2, uzun bir süre ekranlarda olmayabilir. Yani yeni bölümle ilgili net bir tarih vermek mümkün değil.