Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının Alt yapı oyuncu kadrosunda yer alan Arif Güloğlu, son haftalarda skeçlerde yer almıyor. İzleyiciler ÇGHB 2 oyuncusu Arif'i ekranlarda göremeyince araştırmalara başladılar.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının Alt yapı oyuncu kadrosunda yer alan Arif Güloğlu, son haftalarda skeçlerde yer almıyor. İzleyiciler ÇGHB 2 oyuncusu Arif'i ekranlarda göremeyince araştırmalara başladılar. Peki Arif neden yok? ÇGHB 2 Arif Güloğlu'nun hastalığı ne? Arif ne hastası? Kaç yaşında ve nereli? Tüm bu soruların yanıtları haberimizin devamında sizlerle...

Arif Güloğlu'nun Hastalığı Ne? ÇGHB Arif Güloğlu Neden Yok?

Yılmaz Erdoğan'ın yokluğunda Eser Yenenler'in sunumuyla, Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam eden ve her hafta Pazar akşamları yeni bölümleri yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den üzücü haber! Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Altyapı kadrosunda yer alan ve oynadığı skeçlerdeki rolleri ile izleyicileri kahkahaya boğan Arif Güloğlu hastalığa yakalandı! ÇGHB 2 Altyapı kadrosunda yer alan oyuncu Arif Güloğlu'na kısa süre önce lenf kanseri teşhisi konuldu. Hızla tedavisine başlanan genç oyuncu Arif Güloğlu, kansere yakalandığı için Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni bölümlerinde yer alamıyor.

Birkaç haftadır yayınlanan yeni bölümlerde ve skeçlerde yer almayınca izleyicilerin merakla durumunu sordukları Arif Güloğlu'ndan üzen haber geldi. Arif Güloğlu'nun lenf kanserine yakalandığı açıklandı. Arif Güloğlu da şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kötü haberi doğruladı. Arif Güloğlu, yaptığı paylaşımla kendisine kısa süre önce lenfoma teşhisi konulduğunu ve tedaviye başladığını, süreci desteklerle atlatarak tekrar sağlıkla sevenleriyle buluşmak istediğini belirtti. Bu mesaja binlerce kişi destek mesajı atarak Arif Güloğlu'nun hızla sağlığına kavuşması dileklerini ilettiler.

Arif Güloğlu Kimdir? ÇGHB Arif Kaç Yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin Altyapı oyuncu kadrosunda yer alan Arif Güloğlu, 18 Eylül 1997 tarihinde Ankara'da doğdu. 1,73 boy ve 69 kilo olan Arif Güloğlu Başak burcudur. Başkentte birçok tiyatro gösterisinde rol alan Arif Güloğlu ardından İstanbul'a yerleşmiştir. ÇGHB 2 Alt yapı kadrosuna da seçilerek skeçlerde rol alan genç oyuncu, aynı zamanda eğitimine de devam etmektedir.