Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bu akşam yayınlanacak mı? Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümü var mı yok mu? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bu akşam neden yayınlanmayacak. Kanal D 26 Ocak 2020 pazar akşamı Çok Güzel Har

Ziraat Bankası ve 2 Dev Bankadan Ramazan Bayramı Öncesi Para İadesi Başladı! Bankalardan Nakit İade Nasıl Alınır? Ziraat Bankası ve 2 Dev Bankadan Ramazan Bayramı Öncesi Para İadesi Başladı! Bankalardan Nakit İade Nasıl Alınır?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bu akşam yayınlanacak mı? Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümü var mı yok mu? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bu akşam neden yayınlanmayacak. Kanal D 26 Ocak 2020 pazar akşamı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yayınlanacak mı?



Kanal D Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kararı!



Kanal D ekranların en çok sevilen ve izlenen eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bu akşam neden yayınlannmıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 neden yok sorusu cevap buldu. Kanal D Elazığ depremi nedeniyle eğlence programını yayınlamayacak. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 26 Ocak 2020 Pazar akşamı yeni bölümü yok.



Kanal D 26 Ocak 2020 yayın akışı çıkartıldı!



Kanal D, Elazığ depremi nedeniyle yeni yayın akışı yayınladı. Kanal D ekranlarında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yerine Hekimoğlu dizisi tekrarı yayınlanacak. Hemen ardından Zalim İstanbul dizisi eski bölümü yayınlanacak. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bu hafta yayınlanmayacak ve 2 Şubat 2020 pazar akşamı Kanal D'de kaldığı bölümden devam edecek.



Yılmaz Erdoğan istemedi!



Yılmaz Erdoğan, bu akşam Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yayınlanmasının uygun görmedi. Elazığ'da ve Türkiye yastayken eğlence programı olmaz diyerek takdir topladı. Acun Ilıcalı aynı kararı O Ses Türkiye için vermiş ve TV8 iki gündür eğlence programı yayınlamıyor.