Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de alt yapı başkanı Cenan Adıgüzel, adından sıkça söz ettiren Bahar Şahin'le aşk yaşamaya başladı. Uzun zamandır yakın arkadaş olan ikili aşka yelken açtı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de alt yapı başkanı Cenan Adıgüzel, adından sıkça söz ettiren Bahar Şahin'le aşk yaşamaya başladı. Uzun zamandır yakın arkadaş olan ikili aşka yelken açtı. Cenan ve Bahar aşkı tam gaz devam ediyor.

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!


Kanal D aşıkları!



Şu sıralar Zalim İstanbul dizisinde rol alan Bahar Şahin, Reynmen Yusuf Aktaş sonrası yeni bir aşka yelken açtı. Ancak yeni aşkı da tanıdık. Bahar Şahin, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de alt yapının başında olan Cenan'la aşk yaşıyor. Cenan ADıgüzel ve Bahar Şahin 1 yıldır yakın arkadaşlığını aşka dönüştürdü. İki yıldız isim de Kanal D ekranlarında zirveye oynayan işler yapmasından dolayı Kanal D aşıkları olaran adlandırıldı.



Twitter'da duyurdu!



İnstagram'da çok aktif olan ikili arkadaş olarak pozlar paylaşsa da en büyük aşk itirafını Twitter'dan duyurdular. Cenan ve Bahar son gönderilerine birbirine kalp bırakarak aşklarını gizlememe kararı aldı. Bahar Şahin her pazar ve ara sıra Çok güzel Hareketler Bunlar 2'de Cenan'ın sahneleri izleyerek en sevdiğim yorumları yapıyordu.