Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Barış Arduç gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Çukur 4 sezon için geri sayım başladı. Önceki gün yeni sezon ilk tanıtımıyla izleyicilerin karşısına çıkan Çukur 4.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Barış Arduç gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Çukur 4 sezon için geri sayım başladı. Önceki gün yeni sezon ilk tanıtımıyla izleyicilerin karşısına çıkan Çukur 4. sezon ne zaman başlıyor? Çukur yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu çok merak edildi. Yeni sezonda yeni karakteriyle senaryonun güçleneceği Çukur'da Koçovalı Erdenet savaşı için herkes şimdiden heyecanlandı. Peki Çukur 4 sezon ne zaman başlıyor? Kadrodaki yeni oyuncular kimler? Çukur'da bu yıl neler değişecek? İşte detaylar...





Nefes kesen tanıtımda Yamaç Koçovalı ve Arık Böke Erdenet'in karşı karşıya geldiği anlar yeni sezona olan ilgiyi arttırırken, Arık Böke Erdenet'in "Seni o Çukur'a gömeceğim Yamaç Koçovalı!" sözleri ikili arasında yaşanacak mücadeleyi gözler önüne serdi. Öte yandan dövüş sahneleriyle de büyük heyecan uyandıran Çukur'da Mustafa Avkıran'ın canlandıracağı Cengiz Erdenet karakteri tanıtımda dikkat çekti. Koçovalılar ve Erdenetler arasında yaşanacak büyük çekişme ise şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı.





ÇUKUR 4 SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?



Yukarı da söylediğimiz gibi Çukur'un yeni sezon fragmanı yayınlandı. Ancak ne resmi kanallardan ne de tanıtımda Çukur yeni sezon başlangıç tarihi ile ilgili bir bilgi yer almadı. Özetle Çukur yeni sezon yayın tarihi açıklanmadı. Ancak belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.



ÇUKUR YENİ SEZONDA GELEN OYUNCULAR



Öte yandan Çukur 4. sezonda birkaç ünlü isim diziye dahil oldu. Erdenet Ailesi'nin üyelerini oluşturan yeni isimler ise şimdilik Barış Arduç, İrem Sak ve Mustafa Avkıran oldu.







ÇUKUR DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

PTT pazartesi ödeme yapacak: Emeklilere 50.000 TL ödenecek! PTT pazartesi ödeme yapacak: Emeklilere 50.000 TL ödenecek!


Abileriyle sorunlarını çözemeyen Yamaç bir çare bulmak için Vartolu'ya danışacak. Vartolu'dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamaç, Cumali ve Selim'den istediği tepkiyi alamayacak. Koçovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yöntemleriyle çözmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara müdahale edemeyecek.



Gizli görüşmelerine devam eden Azer ve Karaca'nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songül'e yaklaşmak için bir adım atacak. Koçovalı kardeşler diğer sorunlarını çözmeye çalışırken, yeni düşmanları Arık Böke Erdenet'le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu oldu.