Çukur 85. bölüm fragmanı yayınlandı mı? show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 85.

Çukur 85. bölüm fragmanı yayınlandı mı? show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 85. bölüm fragmanı çıktı mı? Çukur 27 Ocak pazartesi günü nefis bir bölümle ekranlara gelecek. Çukur'da tüm dengeler değişecek. İşte Çukur 85. bölüm yeni fragmanı ve yaşanacaklar sizler için derledik.



Çukur 85. bölüm fragmanı Yamaç ölecek mi?



Show TV ekranlarında yayınlanacak Çukur 85. bölüm fragmanı ekranlara kitleyecek. Yayınlandığı gün rekorlar kıran Çukur, Sefirin Kızı karşısında biraz az reyting alması senarist ve yapımcıyı da harekete geçirdi. Çukur'da ipler yerinden oynayacak.





Yamaç öldü mü Yüzüğü geldi!



Çukur'da Çağatay Erdenet fırtınası başlıyor. Çağatay erdenet ilk olarak Çukur'a Yamaç'ın yüzüğünü gönderek öldü süsü verecek. Ancak Yamaç Çukur'da ölmedi. Mahsun ve Vartolu planı ayarladı ancak ölse daha iyi yorumları yapıldı. çünkü Vartolu ve Yamaç Çukur 85. bölüm fragmanı karşı karşıya gelecek.



Meke ve Celasun dönüyor!



Geçtiğimiz hafta yer almadıkları Çukur'da 85. bölümde Celasun ve Meke dönüyor. Celasun'da artık kendi yolu olan ve yakın arkadaşı Akın Koçavalı yolunda gidecek. Özellikle Akın Koçavalı sevgilisi için büyük bir yol katedilip Kocaeli'ne gidilecek.

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


Selim ve Cumali intikamı!



Çukur'da yüzük gelince ilk olarak Selim ve Cumali haberi alacak ve tabiki çıldıracak. Selim ve Cumali kendi içinde intikam almaya giderken Çağatay Erdenet ve Akın Koçavalı ilk defa görüşecek. Çağatay Akın'ın onları sevmediğini düşünüp anlaşma yoluna gitmeyi deneyecek.