Çukur'a bomba transfer gerçekleşti. Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine Mustafa Üstündağ geri döndü.

Çukur'a bomba transfer gerçekleşti. Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine Mustafa Üstündağ geri döndü. En son eşkiya dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan Mustafa Üstündağ resmen Çukur'a geri döndü. Yeni bir hikaye işleyecek Çukur'da bundan sonra Kahraman Koçavalı efsanesi hatırlanacak.



Kahraman Koçavalı dönüyor!



Çukur 1. sezon 1. bölümde yer alan ve ölerek diziye veda eden ancak kısa sahneleri bile halen unutulmayan Mustafa Üstündağ canlandırdığı karakter senaryo gereği diziye geri dönüyor. Kahraman Koçavalı, Selim Koçavalı, son 2 bölüm Azer Kurtuluş ve Akın Koçavalı karakterlerinin yeni hikayesinde flasback sahnelerinde sürekli olarak Kahraman Koçavalı fırtınası esecek. Ayşe Koçavalı'nın K.K. şifresi, Akın'ın babası kim gibi soruların cevabı gelirken Kahraman Koçavalı izlenecek. Ayrıca Azer Kurtuluş'u ilk ölümden kurturan kişide Kahraman Koçavalı yer alacak.

Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!


Azer hatırladı!



Azer Kurtuluş karakterinin 2 bölüm sonra ölerek diziye veda edecek olması sebebiyle Çukur'da son 2 bölüm sık sık Azer sahneleri yer alacak. Bir sahnede Azer ve Kahraman sahnesi de yer alacak.



Mustafa Üstündağ 5 bölüm Çukur'da



Ay Yapımdan alınan bilgiye göre Çukur'da Mustafa Üstündağ karakteri şu anlık 5 bölüm olarak anlaşıldı. Ercan Kesal'ın ikna edilmesi sağlanırsa Çukur'da 4 ay Kahraman ve İdris Koçavalı sahneleri sık sık göreceğiz.



Çukur yeni bölümleriyle her hafta pazartesi show TV'de.