Çukur Halil karakteri geri dönüyor. ikinci sezonun başında görünen ve bir daha ekranlara gelmeyen Çukur'un Halil'i yeniden Vartolu'yla yan yana.

Çukur Halil karakteri geri dönüyor. ikinci sezonun başında görünen ve bir daha ekranlara gelmeyen Çukur'un Halil'i yeniden Vartolu'yla yan yana. Çukur'da Halil karakteri Sermet Yeşil canlandıracak.



1 yıl sonra Çukur'da!

Küresel Belirsizlikler Altın Fiyatlarını Yukarı Taşıyor: Uzmanlar Yükseliş Trendinin Devamını Öngörüyor Küresel Belirsizlikler Altın Fiyatlarını Yukarı Taşıyor: Uzmanlar Yükseliş Trendinin Devamını Öngörüyor


Geçtiğimiz hafta ölenlerden Berkay Ateş'in geri dönmesi, ardından Nejat İşler'in diziye katılması sonrası Çukur'da hareket var. Çukur'da bu hafta Şenol karakteri ölerek diziye veda edecek ancak Halil karakteri 1.5 yıl sonra yeniden Çukur'da. Usta oyuncu Sermet Yeşil'in canlandıracağı Halil karakteri yeniden Çukur'a dönüyor.



Vartolu ve Selim çocuklarını istemeden öldürmüştü!



Çukur'da Halil karakteri Çukur'un 1. bölümünde büyük Koçavalı'nın vurulma sahnesinde sıkılan kurşunlardan biri eşi ve çocuğuna denk gelmesi 2. sezonun başında işlenmişti. Halil, Vartolu ve Selim'den intikam mı alır yeni Aliço mu olur bekleyip göreceğiz.



Sermet Yeşil kimdir?



1977 doğumlu Sermet Yeşil, Ankaralı oyuncularımız arasındadır. Sayısız tiyatro ve filmde yer alan usta isim, Çukur'da bu sefer uzun süre kalacak.