Çukur'da şok ayrılık. Show TV ekranların yeni sezonu merakla beklenen dizisi Çukur'da deprem gibi ayrılık yaşandı.

Çukur'da şok ayrılık. Show TV ekranların yeni sezonu merakla beklenen dizisi Çukur'da deprem gibi ayrılık yaşandı. Çukur dizisininn başrol oyuncusu diziye veda ediyor. Beklenmedik ayrılık bambaşka bir sezon geçireceğimizin sinyalini veriyor.



Çukur'da şok ayrılık!

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


Show TV ekranlarında yayınlanan Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Barış Arduç, İrem Sak ve Mustafa Avkıran gibi yıldız isimlerin yer aldığı Çukur'da Cihangir Ceyhan sonrası bir başrol ayrılığı daha yaşanıyor. Sevilen oyuncu Çukur'a veda ediyor.



Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu) diziden ayrılıyor



Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip dizisi Çukur'da Barış Arduç gelmesiyle birlikte geçen sezon kadroda zirveye çıkan Çukur'da pandemi nedeniyle 4. sezonda tamamen oynayacak Barış Arduç olması nedeniyle başrolde ayrılğıa gidildi. Koçavalı kardeşler Öner Erkan, necip Memilli, Aras  Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'den bildiğiniz üzere Selim Koçavalı karakterini oynayan Öner Erkan Erdenet ailesinin ilk Koçavalı ölümü olarak diziye veda etmesi bekleniyordu. Hikaye gereği 4. sezon Koçavalı ve Erdenet arasında gidip geleceği için Azer Kurtuluş dönemi sona eriyordu. Erdenet ve Koçavalı kavgasında Arık Böke Erdenet (Barış Arduç), ilk icraat olarak Selim Koçavalı değil Vartolu'yu öldürüyor.



Öner Erkan kaldı, Erkan Kolçak Köstendil gitti!



Selim Koçavalı karakteri diziye devam ediyor Vartolu diziden ayrılıyor. Bu ayrılıkta özellikle yeni baba olan Erkan Kolçak Köstendil çocuğuna biraz daha zaman ayırıp, hem futbol takımında kaleciliği hem de Tiyatro oyunu nedeniyle Çukur'a veda etmek istediği de yapımcı tarafından onaylandı.



İrem Sak, Mustafa Avkıran ve Barış Arduç gelmesiyle birlikte Erkan Kolçak Köstendil diziye veda eden Koçavalı oldu.



Çukur 4. sezonuyla çok yakında Show TV'de.