Çukur'da reyting depremi! Show TV ekranların sevilen dizisi Çukur final kararı aldı. Son zamanlarda izlenmesini artıramayan ve Yasak Elma dizisinden büyük bir fark yiyen Çukur ekibi sözleşmeye uyacak.

Çukur'da reyting depremi! Show TV ekranların sevilen dizisi Çukur final kararı aldı. Son zamanlarda izlenmesini artıramayan ve Yasak Elma dizisinden büyük bir fark yiyen Çukur ekibi sözleşmeye uyacak. Bu sabah Çukur dizisi yapım ekibi Ay Yapım ve Show TV arasında geçen görüşmede Çukur 125. bölümde final yapması kesinleşti. Çukur dizisi bitme kararı ardından yeni gelişmelerde yaşandı.

Çukur ne zaman final yapacak?

Sözleşme gereği Çukur ve Show TV arasında 125 bölüm anlaşma var. Bu hafta iyiden iyiye reyting analizinde Çukur'un 125. bölümde final yapma kararı çıktı. Çukur dizisi bitmesinden en büyük etken reytingleri uçan Yasak Elma ve Uyanış büyük Selçuklu yüksek izlenmesi etken. Bu sebeple daha fazla senaryoyu uzatmadan Çukur'a final kararı aldırıldı.

İçerde ve Çukur tadından yeni dizi!

Pazartesi akşamları İçerde dizisi dahil 5 sezondur hiç bir işi reytingsiz bırakmayan Ay Yapım, yine Show TV'yle hemen hemen bir çok oyuncunun yer alacağı yepyeni bir dizi yapacak. Kod adı Aras olan dizisi Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan ve Necip Memilli kadroda yer alacak. Aras dizisinde Erkan Kolçak Köstendil yer almayacak.

Erkan neden yok?

Çukur dizisinde en büyük reyting kaybı Erkan Kolçak Köstendil'in diziden ayrılması düşünülüyor. Bir tartışma olduğu gelen bilgiler arasınd ancak Erkan Kolçak Köstendil 124 ve 125 bölüm haricinde dizide olmayacak. 20 bölüm gibi bir ayrılık sonrası sadece final sahnelerinde yerini alacak.

Çağatay Ulusoy son 2 bölüme kaldı!

Çukur'da en çok merak edilen bir başka isimde Çağatay Ulusoy'un geleceği. İçerde dizisinde beraber rol aldıkları ekiple Çağatay Ulusoy Çukur'un dillere destan final bölümünde ekrana gelecek. 124. bölüm son sahne ve 125. bölümde Çağatay Ulusoy'u Çukur'da göreceğiz.