Show TV fenomen dizisi Çukur hayranlarına kötü haber var. Çukur dizisinde daha Selim Koçavalı ayrılığına alışılmazken bu sefer de Cumali ölüyor.

Show TV fenomen dizisi Çukur hayranlarına kötü haber var. Çukur dizisinde daha Selim Koçavalı ayrılığına alışılmazken bu sefer de Cumali ölüyor. Her hafta rekorlar kıran Çukur bu bölüm sonrası herşey değişiyor. Çukur 4. sezon 16. bölüm fragmanı 21 Aralık pazartesi ekranlara gelecek. İşte Çukur yeni bölümde yaşanacaklar.

Çukur 4. sezon 16. bölüm fragmanı şok!

Çukur bu akşam yayınlanacak 4 .sezon 16. bölüm fragmanında ters köşe yapacak. İlk olarak Cengiz Erdenet öldü olarak gösterilecek ancak gerçeği ilan365 ulaştı. işte Çukur'da akıl almaz o sahne!

Cengiz havaya uçuyor ancak..

Çukur 21 Aralık pazartesi günü Cengiz Erdenet karakteri öldü olarak gösterilecek. Yamaç'ın ele geçirildiğini öğrendiği Nehir ve EFsun çocuklarının annesinin acısını Cengiz'den çıkartacak. Cengiz Erdenet arabası fragmanda da havaya uçacak ancak Cengiz Erdenet ölmeyecek.

Ölen kişi Cumali..

Çukur hayranları kahreden haber burada geldi. Geçtiğimiz hafta Selim Koçavalı ölmesi ardından Çukur'da bu hafta büyük bir şok daha yaşanıyor. Cumali koçavalı ölerek diziden çıkıyor. Sezon sonuna kadar flasbacklerde oynayacak olsa da günümüz Çukur'unda Cumali de ölüyor.

Vartolu dönüyor!

Çukur 4. sezon 16. bölüm fragmanı Vartolu geri dönüyor. Yamaçtan gelen telefonla Vartolu, acil olarak İstanbul'a gelecek ancak boş gelmeyecek. Vartolu, Amca Cumali Koçavalı ile ilgili o sırrı öğrenecek ve Çukur'da herşey yeniden başlayacak.

Cumali'ye veda!

Çukur 21 Aralık pazartesi son sahne sonrası öbür hafta Cumali'ye veda sahnesi çekilecek. Cumali sonrası Nejat İşler'in canlandırdığı Erdenet karakteri de ölerek diziye veda edecek.