Çukur neden yok? Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. Peki Çukur final mi yaptı? Çukur sezon finali mi yaptı? Çukur Eylül'de mi başlayacak? Çukur ne zaman başlayacak hayranları tarafından merak ediliyor.

Çukur neden yok? Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. Peki Çukur final mi yaptı? Çukur sezon finali mi yaptı? Çukur Eylül'de mi başlayacak? Çukur ne zaman başlayacak hayranları tarafından merak ediliyor. Sizler için Çukur dizisi akıbeti araştırdık.



Çukur dizisi neden yok?



Çukur dizisi bu akşamda yayınlanmayacak. Oldukça fazla hayran kitlesine sahip olsada çekimleri Salı günü başlayıp, pazar gününe kanala teslim eden Çukur, ilk haftada Koronavirüs nedeniyle yeni bölümü yetiştirememişti. Çukur dizisi 23 Mart 2020 Pazartesi ekranlara gelmemiş, 30 Mart 2020 Pazartesi günü de yayınlanmayacak. Bugün Çukur yok, Ancak hayranları Çukur dizisi ne zaman yayınlanacağı, yeni bölümün ne zaman ekranlarda olacağını merak ediyor.



Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?



Kanalların Koronavirüs nedeniyle zor günler geçirdiği haftada yapım şirketleri de dizi çekimleri durdurdu. En etkilenen Çukur 16 Mart tarihinde son kez yayınlanmıştı. Çukur ekranlara belirsiz bir süre ara verdi. Kadrosuna Barış Arduç gibi yıldız bir ismi dahil eden Çukur yeni bölümleri ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Ancak yüksek ihtimalle Çukur dizisi yeni bölümleri Eylül 2020 tarihine kaldı. Ancak Barış Arduç yeni bölümlerde olur mu bilinmiyor. Çünkü Barış Arduç, 2 ay için sözleşme imzalamış, Eylül'de yeni bir dizi anlaşması yapmıştı.



Çukur 4. sezon olacak mı?



Çukur bitti mi final mi yaptı soruları sıkça geliyor. İlk aldığımız bilgilere göre sezon başından hikaye ve senarist yazarlına Çukur 4. sezonun olacağı ve sözleşmenin imzalandığı biliniyor. Çukur 4. sezon Eylül'de başlayacak. Çukur final yapmadı ancak bu sezon için Çukur Sezon finali yaptı diyebiliriz.



Çukur Eylül'de mi başlayacak?



İlk aldığımız bilgilere göre Çukur dizisi Eylül'den önce başlama ihtimali yok. Bu sezon için Çukur dizisi bitecek. 4. sezon için hikaye Saygı dizisini çekip gelecek Nejat İşler'e bağlanacaktı. Nejat İşler sadece 3 ay için diziden ayrılmıştı. Şimdi Barış Arduç'lu mu Arduç'suz mu Eylül'de başlayacak o belli olacak. Barış Arduç Eylül diziside Ay Yapım imzasıyla ekranlara gelecekti. Bu sebeple herhangi bir gün problem anlaşma üzerinden yaşanmayacak.

Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız! Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız!


Çukur hayranları Eylül 2020'de kadar Çukur'u bekleyecekleri resmi olarak duyurulacak. Ancak diziyi sevenler her hafta Pazartesi Çukur Youtube kanalında Çukur Evde videolarını izleyebilir.