Çukur uzun zamandır büyük bir izleyici kitlesini elinde tutmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Çukur’u yılın en iddialı yapımlarından biri olarak tanımlayabiliriz.

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!
Çukur uzun zamandır büyük bir izleyici kitlesini elinde tutmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Çukur’u yılın en iddialı yapımlarından biri olarak tanımlayabiliriz. Reytinglerde ilk sırayı uzun zamandır kimseye kaptırmayan dizi bu sezonda dizi müdavimlerinin ekran başına kilitlenmesine neden oluyor. Çukur dizisi gerek oyuncularıyla gerekse sahip olduğu ilgi çekici senaryosuyla daha etkisini göstermeye devam edecek gibi gözüküyor. Özellikle dizinin takipçilerinin aklına dizi hakkında çok sayıda soru gelmekle birlikte bunlar için internet üzerinde aramalar yapılmaya devam ediliyor. Bu bağlamda Çukur oyuncuları ve konusu gibi araştırmalar internet aleminde sıklıkla yapılmaya başlandı. Diziyi yakından takip edenlerin aklında soru işareti yaratan durumların cevabı ise şöyle sıralanıyor:

Çukur Dizisi Konusu


Çukur dizisi konusu ise şöyle; Çukur İstanbul’da bulunan Çukur adındaki bir mahallede geçen hikayeyi anlatıyor. İstanbul’un en belalı mahallelerinden biri olarak gösterilen Çukur’un tüm kontrolünü sağlama görevi Koçava ailesinde bulunur. Çukur mahallesinin belli kuralları vardır. Örneğin bu mahallede uyuşturucuya asla izin verilmez. Ancak burada mahallede bulunan ufak bir grup mahallenin uzun yıllardır devam etmekte olan kurallarını sarsmaya başlamıştır. Yıllar sonra ailenin en küçük çocuğu kaçmış olduğu bu mahalleye geri dönmeye karar verecektir. Ama onun mahalleye dönüş kararı ile mahallenin düzeni tamamen değişmeye başlar.

Bu süreçte Sena ile tanışan delikanlı ona aşık olarak kısa bir süre içinde evlenme kararı alır. Bu mahallede hayat bir süre sonra çok farklı bir hale gelmeye başlayacaktır. Sürükleyici bir tempoya sahip olan dizide her bölümün heyecan dozu oldukça yüksek. Özellikle bu özelliğinden dolayı beğeni dolu yorumlar alan dizide sürprizler artarak hız kazanmaya devam ediyor. Çukur dizisinin senaryosunda Gökhan Horzum imzası varken, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk yapmıştır. Geniş bir kadroya sahip olan dizi yediden yetmişe sadık bir izleyici kitlesine sahiptir. Sahip olduğu oyuncu kadrosuyla da bu durumu güçlendirmeye devam eden dizide ilerleyen zamanlarda neler olacak merak konusu haline geldi.

Çukur Dizisi Oyuncuları


Çukur dizisi oyuncuları arasında yıldız isimler bulunuyor. Ayrıca dizi gerek başrol oyuncuları gerekse diziye katılan konuk oyuncularla adından her defasında söz ettirmiş durumda. Dizinin ünlü kadrosu hiç şüphesiz ki yapımın daha fazla ilgi görmesini kolaylaştırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden bazıları ise şöyle; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Necip Memilli, Damla Sönmez, Müfit Kayacan, Rıza Kocaoğlu ve Ece Yaşar. Ayrıca yapım yardımcı oyuncu kadrosunda bulunan isimlerde dikkatleri üzerine toplamayı biliniyor.

Dizinin yardımcı oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler bulunmakla birlikte Kadir Çermik, Cem Uslu, Kubilay Aka bu isimlerden bazılarıdır. Çukur dizisinin ilk ekrana geliş tarihi ise 23 Ekim 2017’dir. O tarihten bu yana reytinglerde zirveyi kimseyi bırakmayan Çukur’un bu hafta 118.bölümü ekrana gelecek. 4 sezondur ekranlarda fırtına gibi esen dizide bu bölümde neler yaşanacak merak ediliyor. Özellikle önceki bölümde sürpriz gelişmeler yaşandığından dolayı bu bölümde neler olacağı heyecanla bekleniyor. Dizinin bu bölümünü kaçırmak istemeyenlerin saat 20’de Show TV ekranlarının başında olmasında fayda var. Ayrıca yapım hakkındaki tüm gelişmelere ulaşmak için Çukur Youtube kanalının takip edilmesi tavsiye ediliyor. Bu adres üzerinde diziye dair tüm gelişmeler, bölüm özetleri, son bölümler, son tanıtımlar gibi pek çok içeriğe erişmek mümkün hale geliyor. Bu nedenle dizi müdavimlerinin bu adrese uğramasında fayda var.

Çukur final mi olacak!

Çukur bu sezon bitecek! ekranların en sevilen dizisi Çukur finaline son 10 bölüm kaldı! Çukur 5. sezon yapmama kararı aldı!