Çukur Sefakimdir? Sefa ,Çağatay Erdenet'i arkasına alıp bunu da babasının gücü ile sağlayan bir karakter. ve Çukur'u yerle bir ediyor.

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!
Çukur Sefakimdir? Sefa ,Çağatay Erdenet'i arkasına alıp bunu da babasının gücü ile sağlayan bir karakter. ve Çukur'u yerle bir ediyor. Çağatay erdenet çukur'dan intikam almak için Sefa gibi biçilmiş kaftanı bulup çukur'un üstüne salıyor. Çukur'da büyük karmaşalar bu bölümde dizi müptelalarını bekliyor. Çukur'un Ailesi koçovalıların kadınları ve evi tehlike ile baş başa kalıyor. Show TV ekranlarında 103 bölüm boyunca aksiyon dolu sahnelere bizlere yansıtan ve her pazartesi Akşamları reytinglerde dur diyemeyen Çukur dizisinde geçtiğimiz haftalarda Özellikle de başrol karakterlerinin ayrılması derin yaralar açmıştı. Akabinde ise Çukur yeni oyunculara dahil etmesi diziye önceki reytinglerini tekrardan taşırmıştı. İşte bu isimlerden biri de çukur Sefa karakteri olurken şu sıralar herkes Sefa kimdir Çukur Sefa kim oynuyor? sorularını sorarken Çukur Sefa'nın amacı nı da çok meraklı araştırıyor.  Peki Çukur Sefa karakterini kim canlandırıyor?

Peki çukur Sefa kimdir

Çukur dizisine bu akşam dahil olan Çukur Sefa amacı ne olacaktır?Gaddarlığı ile oynayacağı çukur Sefa çukur'dan istiyor sorusunun yanıtı da sizler için Araştırdık.

Show TV ekranlarında 4 sezondur yayınlanan Fenomen dizisi Çukur yayınlandığı son bölümünde karşımıza çıkan Sefa karakteri kimdir? sorusunun sonrasında Meke'nin ölüm sahnesi YouTube üzerinde çok araştırılmaya başlandı Geçtiğimiz hafta dayak yemesi sonrasında adeta çukur'a saldırı düzenleyecek olan Sefa'nın amacı Çukur'u ele geçirmek ve Çukur'un lideri Yamaç ile birlikte bütün koçovalıları etkisiz hale getirmek için adeta savaşacak. Bunun içinde babasının zenginliğini kullanan Sefa Çukur dizisinde sevilmeyen bir karakter olarak izleyici karşısına çıkacak En acımasız ve gaddar tavrı da o kadar iticiliği ne gözler önüne serecek.

Meke'yi acımasızca katledecek

Yıllardır dizi de var olan Meke karakteri Çukur dizisine çukur 4. sezon 11. bölümünde veda edecek. Geçtiğimiz haftalarda dizide birçok başrol karakterinni ayrılması ile birlikte diziye dahil olan isimler de şu sıralar çok merakla araştırılırken , Çukur Sefa karakterinin terör estiriyor tavrı takındığı gözler önüne seriliyor. Acaba bu tavır karşısında acaba Yamaç koçovalı ne yapabilecek. Düşmanı olan Erdenetlerden daha tehlikeli bir karakter gibi duran Çukur Sefa aksiyon dolu sahnelerin bir dem üstünü bizlere yaşatacak:  Öte yandan çukur Mahallesi'nde yarattığı Kaos kim tarafından bitirilecek Yamaç mı cumali mi Sefa'yı durdurabilecek?

Fidan'ın patronunun oğlu

Çukur dizisinde yeni bir dönem başlatmaya hazırlanan Çukur Sefa karakteri babasının zenginliğine güvenen ve paralı adamları ile çete haline gelmiş ve çetenin başında yer alan bir karakter olarak karşımıza çıkarken Sefa nın sevgilisi fidan'ı camdan aşağı atması sonrasında gördüğü şiddet karşısında sessiz kalamayan Fidan, soluğu Meke'nin yanında almaktadır. Yaşadıklarını  bir bir Meke'ye anlatan Fidan, Aslında Mete'nin sonunu getirdiğinin farkında değildir.  Vartolu ve Meke yanlarındaki arkadaşları ile birlikte Sefa'yı bulmaya gitse de Meke'nın sonu Maalesef ki çok acı bitecektir.  çukur 103 bölümünde Sefa karakteri koçovalıların yeni belası olacaktır