Çukur Selim yeni sezonda olacak mı? Öner Erkan diziden çıkacak mı çok merak ediliyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Öner Erkan gibi isimlerin paylaştığı Çukur, yıllardır pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Çukur Selim yeni sezonda olacak mı? Öner Erkan diziden çıkacak mı çok merak ediliyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Öner Erkan gibi isimlerin paylaştığı Çukur, yıllardır pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Bu yıl corona virüs nedeniyle ekranlara erken veda eden Çukur yaz sonu yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek. Ancak birkaç gündür sosyal medyada konuşulanlara göre kadrosunda değişikiler yaşanacak olan Çukur'da 3 sezondur Selim karakterini canlandıran Öner Erkan diziden ayrılacak. Peki Öner Erkan Çukur’dan neden ayrılıyor?





Çukur Selim ölecek mi? Öner Erkan diziden ayrılıyor mu



Çukur dizisinin yeni sezonda Erdenet ailesiyle Koçovalılar arasında bir husumet olmak zorunda olacak. Tahminlerimize göre bu da intikam uğruna kurban edilen Selim ile olacak. Selim'in ölmesiyle Akın da dahil olmak üzere bir araya gelen Koçovalı ailesi Erdenetlerle karşı karşıya gelecek.

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?


Bu nedenle Çukur yeni sezonda Selim ölecek olabilir. Tabii bu senaryo gereği olacaktır. Bu nedenle dizide Selim Koçovalı'yı canlandıran Öner Erkan da Çukur'a veda etmek durumunda kalacaktır. 



Öner Erkan Çukur’a geri dönecek mi?



Yukarıda bahsettiğimiz gibi Çukur yeni sezonda Selim ölürse geri dönmeyecektir. Çünkü Koçovalı erkeklerinden ölen kimse bildiğiniz gibi geri dönmedi. Bu nedenle Selim karakteri de senaryodan çıkarılırsa yeniden dahil edilmeyecektir.