Çukur Seren Erdenet kimdir Çukur Seren Erdenet İrem Sak, Çukur yeni sezonun bu akşam başlayacak olması akabinde çok merak edildi. Yeni seon hazrlıklarına bir süredir devam eden ve yeni sezona çakı gibi girmeye hazırlanan ve he Pazartesi akaşmalarında Sow

Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor! Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor!

Çukur Seren Erdenet kimdir Çukur Seren Erdenet İrem Sak, Çukur yeni sezonun bu akşam başlayacak olması akabinde çok merak edildi. Yeni seon hazrlıklarına bir süredir devam eden ve yeni sezona çakı gibi girmeye hazırlanan ve he Pazartesi akaşmalarında Sow TV'yi rekorlara koştırtacak olan Çukur'a dahil olan bazı karakterler çok merakla arandı. Çukur yeni sezon başlamasına saatler kala Çukur Seren Erdenet  karşımıza çıktı ve herkes Çukur Seren Erdenet kimdir İrem Sak kimdir nerelidir kaç yaşında gibi sorular çok soruluyor. Sizler için Çukur Seren Erdenet  İrem Sak kimdir sorusunun cevabını hazırladık. Çukur'da Yamaça 1 belalı daha dahil oldu Böke Erdenet'in kuzeni olacak diziye dahi olan Çukur Seren Erdenet İrem Sak, şimdiden performansı merak ediliyor. 





ÇUKUR SEREN ERDENET KİMDİR?



Şimiden Çukur yeni sezon izleyicileri yeni bölümd eneler olacak diye çok sormaktayken karşımıza Çukur yeni sezon yeni oyuncuları çıkmakta. Ve Çukur yeni oyuncuları arasında Çukur Seren Erdenet çok merakla aranmakta. Çukur Seren Erdenet  İrem Sak kimdir sorusunun cevabını araştırıyoruz. 





İREM SAK KİMDİR



Çukur Seren Erdenet rolü ile karşımıza çıkacak olan İrem Sak 1986 yılı doğumlu olup 34 yaşındadır. Sivas doğumlu olan İrem Sak aslen çerkez kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan oyuncu, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında Dededim Fişi filmi ile kariyerini tamamlamış olan İrem Sak daha bir çok projede yer almıştır ve Jet sosyete, Gülperi, Yalan Dünya , Şen Yuva gibi ibir çok ünlü dizi de karşımıza çıkmaktadır. En son Çukur dizisinde Seren Erdenet karakterine hayat verip Yamaç2ın yeni belalısı olacaktır. 





 İrem Sak, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Kova burcudur.



KÖTÜ KARAKTER SEREN ERDENET



Erdenet'lerden Seren Erdenet rolüne hayat verecek olan İrem Sak 'dizi de erdnetlerin yanında olacalağım' açıklamasını yapmıştı Yani yamaç'a 1 düşman daha eklenmişe benzemekte.  Seren Erdenat karakteriyle güçlü ve aynı zamanda kötü bir karakteri canlandıracak olan güzel oyuncu, dizide en sevdiği karakterin Cumali Koçovalı olduğunu belirtti.