Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı Kuruluş Osman'a dahil oldu! Erkan Avcı kimdir? Kuruluş Osman'da kime hayat verecek? çok merak edildi. Başrolünde Burak Özçivit'in olduğu Osman Bey dönemini anlatan tarih dizisi Kuruluş Osman yeni sezonda da ATV ekranlarında iz

Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı! Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı!

Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı Kuruluş Osman'a dahil oldu! Erkan Avcı kimdir? Kuruluş Osman'da kime hayat verecek? çok merak edildi. Başrolünde Burak Özçivit'in olduğu Osman Bey dönemini anlatan tarih dizisi Kuruluş Osman yeni sezonda da ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam edecek. İkinci sezon hazırlıklarının devam ettiği Kuruluş Osman'a katılacak isimler de bir bir açıklanıyor. 



Geçtiğimiz haftalarda Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ın Kuruluş Osman'a katılacağının açıklanmasının ardından bir oyuncu daha kadroya dahil oldu. Geçtiğimiz sezonlarda Çukur'da Çeto karakterini canlandıran Erkan Avcı, Kuruluş Osman 2. sezonda izleyicilerle buluşacak. Hal böyle olunca Erkan Avcı'nın Kuruluş Osman'daki karakteri de çok merak edildi. Peki Erkan Avcı kim? Evli mi? Kuruluş Osman'da kimi canlandıracak





Erkan Avcı kimdir? Hangi dizilerde oynadı



Erkan Avcı, 1 Ocak 1982 tarihinde Diyarbakır'da doğmuştur. Aslen Diyarbakır’lıdır. Mimar Sinan Üniversitesi’ni bitiren başarılı oyuncu, Zenne filmindeki performansıyla 2011 yılında 48'inci Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Son olarak Cesur ve Güzel ile Payitaht Abdülhamid dizilerinde rol alan Avcı, Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur'da Karakuzular'ın liderlerinden Çeto'yu canlandırıyordu. Çukur dizisine girdiği andan itiraben olay olan ve bir sezon sonra diziye veda eden Erkan Avcı, 1.74 metre boyunda, 75 kilo ve Oğlak burcudur.



KUruluş Osman Erkan Avcı kimi canlandıracak?



Ne yazık ki bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Yani Erkan Avcı Kuruluş Osman dizisinde kimi canlandıracak belli olmadı. Ünlü oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği açıklandığında haberimizde bulabilirsiniz.