Show TV'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi Çukur 7 Eylül 2020 Pazartesi akşamı 94. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Show TV'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi Çukur 7 Eylül 2020 Pazartesi akşamı 94. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Aylar sonra ekranlara gelen Çukur dizisinde Yamaç ve Cumali'nin yüzleşmesi yeni bölüme damgasını vurdu. Babasının kendisi nedeniyle öldüğünü itiraf eden Yamaç'a öfke kusan Cumali, Yamaç'a neden kendi kafasına sıkmadığını sordu. Ardından da kardeşi Yamaç 'ı vurdu. Yamaç'a ne olduğu ise merak konusu oldu. Hal böyle olunca Çukur Yamaç öldü mü? Aras Bulut İynemli Çukur'a veda mı etti çok merak edildi. İşte detaylar...

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!


Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil ve Barış Arduç'un paylaştığı Çukur heyecanla beklenen 4. sezonuyla ekranlara geri döndü. İdris Koçovalı'nın ölümünün ardından dengelerin bir hayli değiştiği Çukur'da yepyeni düşmanlar ortaya çıkarken; Koçovalı ailesi kendi içinde bir çözünme yaşadı.





Babasının ölümünden kendini suçlayan ve bununla baş etmekte zorlanan Yamaç, yaşadıklarını saklarken; Seren getirdiği görüntülerle Cumali'nin gerçekleri öğrenmesini sağladı. Gördükleri karşısında şoke olan Cumali ise Yamaç'a kafasına sıkması gerektiğini, neden bunu yapmadığını sordu. Sonrasında da kardeşi Yamaç'ı vurdu. Bu konu ise izleyenleri bir hayli heyecanlandırdı. Peki Yamaç ölecek mi? Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrılacak mı?





Çukur Yamaç öldü mü?



Daha önceki sezonlarda da birçok kez türlü türlü sıkıntılarla karşılaşan ve defalarca vurulan Yamaç bir şekilde hayatına devam etti. Hatta her seferinde daha da güçlendi. Yani yeni sezon başlamışken Yamaç ölmeyecektir.



Aras Bulut İynemli Çukur'a veda mı etti



Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Yamaç Koçovalı karakterinin Çukur'un can damarı olduğunu düşünürsek bu durum pek de mümkün görünmüyor. Çünkü Çukur bildiğimiz kadarıyla en az bir sezon daha devam edecek. Özetle Yamaç karakteri dizide olduğu ve Çukur bitmediği sürece Aras Bulut İynemli de dizide olmaya devm edecektir.



Yani Aras Bulut İynemli Çukur'a veda etmeyecek. 



Çukur 94. son bölümde neler oldu? 



Çukur'a gelen Seren Erdeneti elindeki görüntüleri Cumali'ye verdi. Babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Cumali, kardeşi Yamaç'ı vurdu.