Çukur dizisinde şok ayrılık! Celasun'u kim öldürüyor? Kubilay Aka diziden neden ayrıldı? Çukur Celasun ölecek mi? Çukur dizisinde şok ayrılık! Dizinin başrolü gelecek haftaya diziye veda ediyor. Final bölümü yaklaşan dizide 123.

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!
Çukur dizisinde şok ayrılık! Celasun'u kim öldürüyor? Kubilay Aka diziden neden ayrıldı? Çukur Celasun ölecek mi?

Çukur dizisinde şok ayrılık! Dizinin başrolü gelecek haftaya diziye veda ediyor. Final bölümü yaklaşan dizide 123. bölümde büyük bir ayrılık yaşanacak. Ölerek veda edecek ismin apar topar ayrılık nedeni de belli oldu.

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'da final yaklaşırken yaprak dökümü de başlıyor. Çukur dizisinin önemli isimlerinden Kubilay Aka diziye veda ediyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur final sezonu ile son ekranlara geliyor. Final bölümünün yaklaşması ile Çukur'da oyuncular birer birer hikayesi biterek veda ediyor.

2017 yılında ilk bölümü ile ekranlara gelen ve kısa sürede büyük bir etki yaratan Çukur dizisi 4. sezonu ile ekranlara veda edecek. Son bölümleri çekilen Çukur'da yaprak dökümü de başladı. Dizide ilerleyen haftalarda bol bol ölüm izleyeceğiz.

Çukur 123. bölüm fragmanı şok ayrılık! Celasun ölüyor!


Çukur dizisinde önemli bir ayrılık yaşanacak. Kubilay Aka haftaya dizinin 123. bölümünde diziye veda ediyor. Celasun karakteri diziye ölerek veda edecek.

YENİ DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ İÇİN AYRILIYOR!

Yapımcının seyircilerine sürprizleri de olacak olan dizide gelecek hafta önemli bir ayrılık yaşanacak. Dizinin Celasun'u diziye ölerek veda edecek. Kubilay Aka diziden neden apar topar ayrılıyor belli oldu. Kubilay Aka'nın yeni dizisinin partneri belli oldu.



Onlardan biri de Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka oldu. Yeni dizisi Camtavanlar'daki partneri de belli olan Kubilay Aka diziye gelecek hafta veda edecek. 123. bölümde ölerek diziye veda edecek olan Kubilay Aka diziden ayrılır ayrılmaz Ojo Pictures imzalı yeni dizisinin çekimlerine başlayacak.