Cumartesi ve pazar Sokağa Çıkma Yasağı devam edecek mi? 6-7 Haziran 2020 cumartesi ve pazar günleri Sokağa Çıkma Yasağı olacak mı sorusu merak ediliyor. Sizler için yine hükümetle yaptığımız görüşmelerde son hafta sonu değil ancak kararı verecek kişi Erd

Cumartesi ve pazar Sokağa Çıkma Yasağı devam edecek mi? 6-7 Haziran 2020 cumartesi ve pazar günleri Sokağa Çıkma Yasağı olacak mı sorusu merak ediliyor. Sizler için yine hükümetle yaptığımız görüşmelerde son hafta sonu değil ancak kararı verecek kişi Erdoğan açıklaması geldi.



İçişleri Bakanlığı: Son değil



Bir çok haber sitesinin ve ilan365 okuyucuların saatler önce duyurduğu Sokağa çıkma yasağı şu anda uygulanıyor. 14 il ve Zonguldak'ta geçerli olan Sokağa Çıkma Yasağı şu anda tamamlanıyor. Ancak Sokağa Çıkma Yasağı için bu hafta sonu son kez uygulanacak iddiaları vardı. 6 Haziran 2020 cumartesi ve 7 Haziran Pazar günü için plan yapanlara aldığımız kötü haberi duyuralım. Sokağa Çıkma Yasağı hafta da olabilir.

Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı! Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı!


6-7 Haziran 2020 Sokağa Çıkma Yasağı uygulanabilir!



Bir çok kişi hafta sonu planları yapmaya başladı bile. Erdoğan'ın açıklamayı unuttuğu 30 mayıs 2020 ve 31 mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleşen Sokağa Çıkma Yasağı hükümete yakın kaynaklardan aldığımız bilgilerle hemen açıklanmıştı. Şimdi 6-7 Haziran 2020 tarihi için de Sokağa Çıkma Yasağı olmayacak açıklamaları sonrası hükümetten ilk ağızdan aldığımız bilgilere göre 6 Haziran 2020 ve 7 Haziran 2020 tarihlerinde Sokağa Çıkma Yasağı uygulanabilir. Henüz son kez diye bir şey yok ancak..



14 ilde düşebilir! Sadece İstanbul'a uygulanabilir!



Sokağa Çıkma Yasağı için bir bilgi de sadece İstanbul için geçerli olabilir. Özellikle tüm dünya Ankara'yı gıpta ile bakıyor. Ankara'da ve onun gibi 13 ilde Koronavirüs bir nebze de olsa azalmış ve tez olarak örnek iller listesinde gösteriliyordu. Hal böyle olunca sadece İstanbul'da Sokağa Çıkma Yasağı uygulanabilir açıklaması geldi.