Yazılı bir açıklamada bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'den Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Selahattin Demirtaş'tan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlere kadar birçok konuda zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Bahçeli, terör örgütlerinin odağına d

Yazılı bir açıklamada bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'den Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Selahattin Demirtaş'tan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlere kadar birçok konuda zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Bahçeli, terör örgütlerinin odağına dönüşen HDP'nin hendek olayları ve 6-8 Ekim olayları gibi birçok olaydan sorumu olduğunu altını çizdi. Bu nedenle Bahçeli "Siyasi Partiler Kanunu'nun 100'üncü maddesi" gereğince kapatılması gerektiğini belirtti.

"CHP ve İYİ Parti onlara sempati besliyor"


FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile Selahattin Demirtaş'ın farklarının olmadığını vurgulayan Bahçeli, CHP ve İYİ Parti'nin Selahattin Demirtaş'a sempati beslediğini söyledi. 15 Temmuz darbe girişimiyle hendek olaylarının aynı olduğuna değinen Bahçeli, HDP ve PKK'nın söylem ve eylemlerinin Türk milli varlığına zarar verdiğini kaydetti. YPG, PKK ve HDP'ye FETÖ tarafından yardım ve takviye yapıldığını kaydeden Bahçeli, hiçbir odağın 6-8 Ekim olaylarını haklı çıkaramayacağını söyledi.


Erdoğan'a "sözde" diyen Kılıçdaroğlu'na cevap!


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan için "sözde" hitabını kullanmasının kabul edilemez olduğunu kaydeden MHP lideri, CHP'nin adeta milli iradeye savaş açtığını belirtti. Türkiye'nin seçilmiş Cumhurbaşkanı için "sözde Cumhurbaşkanı" yorumunun yapılmasının vatana ihanet olduğunu bildiren Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun terör örgütleriyle kol kola yürümekten vazgeçmesi gerektiğini dile getirdi. Boğziçi Üniversitesi'nde yaşanan rektör eylemlerinin şovmenlik olduğunu kaydeden Bahçeli, eyleme katılanların 6-8 Ekim olaylarından ders alması gerektiğini ifade etti. Bahçeli, Boğaziçi eylemleri ile ABD'deki Kongre baskının aynı tarihlere denk gelmesinin düşünülmesi gereken bir tesadüf olduğunu kaydetti.