Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını kabul etti mi. Erdoğan Süleyman Soylu'yı göreve geri getirebilir mi? Yeni içişleri Bakanı Celalettin Güvenç mi olacak? Türkiye Şokta! Süleyman Soylu istifası sonrası gözle

EMEKLİ maaşı alanlar dikkat! GECE açıklanan haber ile birlikte, EK ÖDEME olarak 11000 TL Verilecek EMEKLİ maaşı alanlar dikkat! GECE açıklanan haber ile birlikte, EK ÖDEME olarak 11000 TL Verilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını kabul etti mi. Erdoğan Süleyman Soylu'yı göreve geri getirebilir mi? Yeni içişleri Bakanı Celalettin Güvenç mi olacak?



Türkiye Şokta! Süleyman Soylu istifası sonrası gözler Recep tayyip Erdoğan'a çevrildi. Süleyman Soylu'nun istifasını kabul edecek mi etmeyecek mi? Yeni içişleri Bakanı Celallettin Güvenç mi olacak sizler için araştırdık.



Recep Tayyip Erdoğan istifayı kabul etti mi?



İlk gelen bilgilere göre Erdoğan, Süleyman Soylu'yu tutmak istiyor. Ancak Süleyman Soylu yakın çevresine ve ekibine geri dönüş olmayacağını duyurdu. Süleyman Soylu neden istifa etti, geri gelecek mi? Erdoğan kabul edecek mi tüm soruların yanıtını yarın öğreneceğiz. Erdoğan uzun bir açıklama yapacak. Ancak Süleyman Soylu'nun geri dönmeyeceğini şimdiden söyleyelim. Erdoğan Süleymnan Soylu'nun istifasını kabul etmese de Soylu göreve dönmeyecek.



Yeni İçişleri Bakanı Celalettin Güvenç mi olacak?



Yeni içişleri Bakanlığı için ilk ismi geçen kişi Celalettin Güvenç oldu. TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili olan Celalettin Güvenç'in ismi şimdiden kamuoyunda söylenmeye başlandı. Yeni İçişeri Bakanı isminin bu kadar hızlı düşmesi de Süleyman Soylu neden istifa etti, Süleyman Soylu neden bıraktı sorusuna cevap verdi.