Milyonlarca öğrenci ve aile yüz yüze eğitime verilen aranın ne zaman sona ereceğini merak ediyor. Koronavirüs vakalarındaki hızlı artış sonucunda online eğitime geçilmesini de içeren bir dizi koronavirüs tedbiri alınmıştı.

Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı! Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı!
Milyonlarca öğrenci ve aile yüz yüze eğitime verilen aranın ne zaman sona ereceğini merak ediyor. Koronavirüs vakalarındaki hızlı artış sonucunda online eğitime geçilmesini de içeren bir dizi koronavirüs tedbiri alınmıştı. Bu nedenle okulların önce 4 Ocak'a kadar kapalı kalacağı duyurulmuştu. Önceki günlerde açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasının yarıyıl tatilinden önce olmayacağını duyurmuştu.

Okulların açılması 15 Şubat'a kadar ertelendi!


Ne zaman açılacağı merak edilen okullarla ilgili bir açıklama da Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. 2020'nin son Kabine toplantısından çıkan Erdoğan, okulların açılmasıyla ilgili takvimi açıkladı.



Koronavirüs salgınının seyrini izlediklerini kaydeden Erdoğan, tedbirlere uyulması konusunda bir kez daha çağrı yaptı. Erdoğan, okulların açılmasının 15 Şubat'a kadar ertelendiğini aktardı.

İlk dönem yapılamayan sınavlar ne zaman yapılacak?


Açıklamaya göre vaka sayılarında beklenen düşüş görülmediği takdirde yüz yüze eğitimin başlamasının daha ileri bir tarihe erteleneceği belirtildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da önceki günlerde yaptığı açıklamada ilk dönemde şimdiye kadar sınav yapılmayan derslerde bu dönem sonuna kadar sınav yapılmayacağını açıkladı. İlk dönem yapılamayan sınavların 15 Şubat'tan sonra uygun bir tarihte yapılacağı aktarıldı.