Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Van Olağan Kongresi'nin hemen ardından bu dakikalarda İzmir'e gitmeye hazırlandığı açıklandı. Bakanlar, kurumlar ve diğer hükümet ve yerel yetkililer İzmir'de bulunurken, CHP ve İYİ Parti yetkilileri ve lide

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Van Olağan Kongresi'nin hemen ardından bu dakikalarda İzmir'e gitmeye hazırlandığı açıklandı. Bakanlar, kurumlar ve diğer hükümet ve yerel yetkililer İzmir'de bulunurken, CHP ve İYİ Parti yetkilileri ve liderleri de İzmir'e gelmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'e gelip gelmeyecek olduğu hakkında açıklama yapılmamıştı ancak son dakika açıklamasına göre Erdoğan'ın da İzmir'e gideceği öğrenildi.

İzmir'de bulunan yetkililer ile birlikte denetimlerde bulunacak olduğu açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bölgede belirli bir süre kalması ve ardından ise Ankara'ya geri dönmesi bekleniyor. 6.9 şiddetindeki deprem sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum dahil Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve diğer yetkililer İzmir'e intikal etmişti.