Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, canlı yayında gündeme dair soruların yanıtını açıkladı. Türkiye'de uygulanan sokağa çıkma yasaklarının diğer ülkeler tarafından da uygulandığını belirten Kalın, 'bu yasakların Avrupa'da ve diğer kıta ülkelerinde de

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, canlı yayında gündeme dair soruların yanıtını açıkladı. Türkiye'de uygulanan sokağa çıkma yasaklarının diğer ülkeler tarafından da uygulandığını belirten Kalın, 'bu yasakların Avrupa'da ve diğer kıta ülkelerinde de uygulanan yasaklar olduğunu' açıkladı.

Vatandaşların hasta olmak yerine evlerinde kalmalarının çok daha iyi olduğunu belirten Sözcü Kalın, 'hasta olup hastanede yatmak yerine evde kalmak daha iyidir. Vatandaşlarımız tedbirlere uysunlar' açıklamalarında bulundu.

AB'nin 10-12 Aralık'ta Türkiye'ye yaptırımları konuşacak olması konusunda da 'Türkiye'ye yaptırım uygulanması kararının doğru olmadığını ve yaptırım uygulanması durumunda daha büyük sıkıntılar yaşanmasının mümkün olduğunu' ifade etti. ABD'nin yeni yönetimi ile ilgili olarak ise henüz ekibin belli olmadığını belirten Sözcü Kalın, "Türkiye kenarı atılacak bir ülke değildir" dedi.