Netflix'in 2017 yılı Aralık ayında gösterime giren Dark dizisi ilk sezonuyla çok beğenilmiş ve dünyada birçok ülkede popüler olmuştu. Hal böyle olunca herkes Dark 3.

Netflix'in 2017 yılı Aralık ayında gösterime giren Dark dizisi ilk sezonuyla çok beğenilmiş ve dünyada birçok ülkede popüler olmuştu. Hal böyle olunca herkes Dark 3. sezonu merak etmeye başladı. Peki Dark dizisinin 3. sezonu ne zaman yayınlanacak?



Baran bo Odar ve Jantje Friese ikilisince yaratılan, hikayesi günümüzdeki bir Alman kasabasında geçen bilim-kurgu gerilimi olan Dark dizisi Netflix'in en çok beğenilen orijinal yapımlarından olmayı başardı. Peki Dark yeni sezon hangi tarihte Netflix'te olacak?



Üçüncü sezonuyla final yapacak olan ve son kez izleyicisi ile buluşacak olan Dark dizisinde, kasabanın sorunlu geçmişi ile bağlantılı olaylar, geçmişle bugün arasında gidilip gelinerek üç kuşağın çevresinde anlatılıyor. 



Dark 3. sezon ne zaman saat kaçta başlayacak?



Dark dizisinin 3. ve final sezonu 27 Haziran’da yayınlanacak. 3. sezon ilk fragmanı geçtiğimiz gün Türkiye saati ile 11:00'da yayınlandı.





Dark dizisinin konusu nedir?



Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.



Ana karakterler arasında babasının intiharını atlatmaya çalışan genç Jonas Kahnwald, erkek kardeşi 33 yıl önce ortadan kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen ve emniyet amiri Charlotte Doppler yer almaktadır.



2019'da başlayan hikâye, dizideki ana ailelerden belirli kişilerin nüfuz sahibi Tiedemann ailesinin bölgede işlettiği nükleer enerji santralinin altından geçen mağara sisteminde bulunan bir solucan deliğinin varlığından yavaşça haberdar olmasıyla dizinin hikâyesi zamanda yolculuk ile kısa sürede 1986 ve 1953'ten de olaylar içermeye başlar.



Birinci sezonda sadece Kahnwald, Nielsen, Doppler ve Tiedemann ailelerinin sırları ortaya dökülmeye başlamamış ayrıca ortadan kaybolan çocuklar ile kasabanın ve sakinlerinin arasındaki bağlar su yüzüne çıktıkça ailelerin hayatları da mahvolmaya başlamıştır.

Faizsiz Evlilik Kredisi Devam Ediyor! Başvuru Şartları Nedir? Faizsiz Evlilik Kredisi Devam Ediyor! Başvuru Şartları Nedir?