Son Dakika deprem uzmanından gece yarısı korkutan açıklama. Deprem uzmanı İstanbul ve Marmara için 5.

Son Dakika deprem uzmanından gece yarısı korkutan açıklama. Deprem uzmanı İstanbul ve Marmara için 5.5 ve 6.5 şiddetinde deprem olabileceğini öngördü. Uzman ayrıca 1 Ekim tarihine kadar bu deprem gerçekleşmezse çıkıp özür dileyeceğini açıkladı! 



İstanbul'da deprem bekleniyor!



Deprem uzmanı son dakika olarak yaptığı açıklamada; "İnceleme yapmadan peşin konuşmamak gerekir demiştim, doğru demişim.. Kesin olmamakla birlikte 5.5 ile 6.5 aralığında bir depremin gerçekleşeceğini düşünüyorum.. Bugünkü depremin gelişim sürecini baz alırsak, gerçekleşme süresi 4 saat.." diyerek uyardı. İstanbul'da 1 Ekim'e kadar 5.5 ve 6.5 şiddetinde deprem olabileceğini öngördü.



1 Ekim'e kadar çıkmazsa özür dilerim!



Daha önce bir çok kez depremi bilen uzman, "1 Ekim 2020 akşamı saat 23:59'a kadar gerçekleşmezse hatalı öngörüdür; çıkar özrümü dilerim" diyerek olası bir İstanbul depremini beklediğinin sinyalini verdi. Daha önce bir çok kez depremi tutturan uzman bu sefer yanılmak istiyor.



İstanbul çok sıcak ve rüzgar esiyor!



İstanbul'da deprem her zaman bekleniyor. Ancak İstanbul'da beklenen deprem hava durumu da sinyallerini veriyor. Şu an İstanbul oldukça sıcak, ancak İstanbul'da Rüzgar var. Hem Rüzgar hem sıcak olunca vatandaşlar gece yarısı korkuya kapıldı. Peki hem sıcak, hem Rüzgar deprem habericisi olabilir mi?

Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!


Deprem uzmanı ayrıca; Bugün havadan dolayı deprem olabilir mi sorusuna ise "Yağmur yağarsa deprem olmaz, Fırtına olursa deprem olmaz, Sıcaklık artarsa deprem olur" gibi birşey olmadığını dile getirerek bunları artık öğrenin, kabullenin ve sormayın yorumunda bulundu.